aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο δίλημμα του Γκόμεθ

Το δίλημμα του Γκόμεθ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πρόσληψη προπονητή στην Ομόνοια είναι θέμα χρόνου. Ανά πάσαν στιγμή μπορεί να προκύψει ανακοίνωση. Ενδεχομένως αυτό να γίνει κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας, όταν θα βρίσκεται στην Κύπρο και ο Σταύρος Παπασταύρου. Η μπάλα είναι στα πόδια του τεχνικού διευθυντή για να κάνει την κίνηση και να αποσπάσει την υπογραφή του τεχνικού που κρίνει πως είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει την Ομόνοια σε επιτυχίες.

Ως γνωστόν, οι βασικοί υποψήφιοι είναι δύο. Ο ένας εξ αυτών, όπως πληροφορούμαστε, είναι πιο έμπειρος σε σχέση με τον άλλο που είναι νεαρότερος έχοντας προοπτική ανέλιξης. Έχουν κριθεί και οι δύο ως ικανοί για το πλάνο που ετοιμάζει ο τεχνικός διευθυντής, που τα ζυγίζει όλα πριν λάβει την απόφασή του. Ίσως θελήσει να ενημερώσει κατ’ ιδίαν τον Παπασταύρου πριν ανάψει το πράσινο φως για να συνάψει ο σύλλογος συνεργασία με τον εκλεκτό.

Διαβάστε επίσης: Ο Λώρης Κυριάκου για Μαργκάσα στον Active

Αν δεν προκύψει σήμερα η ανακοίνωση ίσως αυτό να γίνει κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας. Άλλωστε, είναι ένα κεφάλαιο που επιβάλλεται να κλείσει το συντομότερο, ώστε να «τρέξουν» και τα υπόλοιπα που αφορούν στην αποχώρηση ποδοσφαιριστές αλλά και σε μετεγγραφές.

«Ο κ. Γκόμεθ έχει προχωρήσει αρκετά τις διαβουλεύσεις και με την έλευση του κ. Παπασταύρου θα υπάρξουν συναντήσεις για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις», είπε χαρακτηριστικά χθες ο Λώρης Κυριάκου. «Ο κ. Γκόμεθ μαζί με τον προπονητή είναι αυτοί που θα ξηλώσουν και θα στήσουν τη νέα ομάδα, γιατί κακά τα ψέματα αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: «Πολλές αποχωρήσεις. Θα ξηλώσουν και θα στήσουν άλλη Ομόνοια»

Όταν οριστικοποιηθεί η πρόσληψη προπονητή και έλθει στην Κύπρο, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, που αξιολόγησε τους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ και έχει πλήρη άποψη για τον καθένα ξεχωριστά, θα κληθούν μαζί να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Παράλληλα θα γίνει εισήγηση στον προπονητή από τον Γκόμεθ για ποδοσφαιριστές τους οποίους πέρασε από… κόσκινο, ώστε να αποτελέσουν τις πρώτες μετεγγραφές της ομάδας. Ουσιαστικά οι προσθαφαιρέσεις θα «τρέξουν» μαζί, ώστε η ομάδα να στελεχωθεί εγκαίρως και με την έναρξη της προετοιμασίας, αρχές Ιουλίου, το ρόστερ να είναι σχεδόν συμπληρωμένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ