aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο δίκαιο του Μπεργκ και η άλλη όψη

Το δίκαιο του Μπεργκ και η άλλη όψη

«Δεν είναι εικόνα για Σούπερ Καπ», είπε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά τη νίκη της Ομόνοιας στα πέναλτι εις βάρος της Ανόρθωσης με 3-2 (1-1 κανονική διάρκεια). Εννοώντας προφανώς ότι οι δύο ομάδες ήταν ανέτοιμες. Δεν αντιλέγει ασφαλώς κανείς ότι οι πράσινοι και οι κυανόλευκοι θέλουν ακόμη δουλειά.

Από την άλλη, όμως, ο Νορβηγός και ο Τιμούρ Κετσπάγια είχαν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους σε επίσημο ματς, πριν από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, αντιστοίχως. Διότι άλλο είναι ένα φιλικό και διαφορετικό ένα παιχνίδι που διακυβεύεται ένα τίτλος και ειδικά όπως – καλή ώρα – το ψεσινό, που είχε ένταση, αγωνία, νευράκια και τελικά κρίθηκε στην άχαρη διαδικασία.

Όπως και να το δει κανείς, τέτοια ματς θυμίζουν στους ποδοσφαιριστές τη διαφορά των αληθινών συνθηκών ενός αγώνα με εκείνες που επικρατούν σε «τεστ» ετοιμότητας.

Πέραν όμως του ότι σίγουρα ήταν βοηθητικό για θέματα προετοιμασίας το Σούπερ Καπ, ο Μπεργκ έχει και ένα πιο κατατοπιστικό δείγμα της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα του, κάτι που μπορεί να του φανεί χρήσιμο πριν από τη μεγάλη πρόκληση που λέγεται Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ