aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Tο απολαμβάνεις; Εγώ σε λυπάμαι» (pics)

«Tο απολαμβάνεις; Εγώ σε λυπάμαι» (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Το παιχνίδι της Μάλτας με την Ιταλία πίσω στο 2012 και την προσπάθεια του Αντρέ Σκέμπρι να τα βγάλει πέρα με τον Αντρέα Πίρλο θυμήθηκε ιστοσελίδα από την πατρίδα του πρώην επιθετικού της Ομόνοιας.

Η σελίδα του Σκέμπρι στο facebook «μοιράστηκε» με τους φίλους του το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ενώ έγραψε: «Ο Μαλτέζος που σταμάτησε τον Πίρλο».

Διαβάζοντας το θέμα της lovinmalta.com μπορεί κάποιος να μάθει τις επικές ατάκες του σπουδαίο Ιταλού μέσου κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού στον Σκέμπρι ανατέθηκε ο ρόλος να μην ακουμπήσει ποτέ την μπάλα ο Πίρλο.

Μάλιστα, τα κατάφερε τόσο καλά που ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του αφιέρωσε τρεις σελίδες για εκείνο το παιχνίδι και το στενό μαρκάρισμα από τον Σκέμπρι. «Το απολαμβάνεις στα αλήθεια; Εγώ σε λυπάμαι», η ατάκα του Ιταλού μέσου προς τον Μαλτέζο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Και ακολούθως του είπε: «Τι στο διάολο κάνεις; Δεν είναι καλύτερα να αρχίσεις να σκέφτεσαι το παιχνίδι και να σταματήσεις να με κυνηγάς;». Επίσης, στο ρεπορτάζ γίνεται ερώτηση στον Σκέμπρι για το τι έκανε τη φανέλα του Πίρλο, που πήρε μετά το τέλος του αγώνα, και ο ίδιος είπε: «Την έδωσα σε ένα φίλο μου, αφού εμένα οι αγαπημένοι μου είναι οι Τότι και Κασάνο».

13624921_10157122524975710_1364899051_npirlopirlo-and-schembri-2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ