aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ματ

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ματ

Μετά από δύο καλές σεζόν με τη φανέλα της Ρόδεραμ ο Ματ Ντάρμπισιρ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλησε να ευχαριστεί όλους στην προηγούμενη του ομάδα. Ο Άγγλος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram συνοδευόμενη με ένα μήνυμα, στο οποίο αναφέρει επίσης πως ελπίζει να έχει επιτυχίες με τη νέα του ομάδα. Στοχεύει να πετύχει πολλά γκολ με το τριφύλλι, όπως έκανε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.

Αναλυτικά: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες στη Ρόδερχαμ Γιουάιτεντ, ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να παίζω μαζί σας παιδιά, έχω κάνει καλούς φίλους. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς, είχαμε σκαμπανεβάσματα μέσα στη χρονιά, αλλά πάντα μας συμπεριφέρονταν με τον καλύτερο τρόπο. Είχα πραγματικά δύο καταπληκτικές σεζόν στην Ρόδεραμ και κατάφερα ισάριθμες φορές να βγω πρώτος σκόρερ και οφείλω ένα ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου. Τώρα, συνεχίζω σε άλλο μέρος όπου ελπίζω να έχω την ίδια επιτυχία. Σας ευχαριστώ όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ