aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο «αντίπαλο δέος» των Εκίθα-Σοάρες

Το «αντίπαλο δέος» των Εκίθα-Σοάρες

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος κλείνει τέλη Αυγούστου. Θα έλεγε κάποιος ότι υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος στη διάθεση της Ομόνοιας για να κάνει προσθήκες, όμως οι πράσινοι είναι σχεδόν «κλειστοί» πριν μπει ακόμη ο μήνας. Πιο συγκεκριμένα, χρειάζονται μόνο έναν ποδοσφαιριστή για να ολοκληρώσουν μια και καλή το ρόστερ τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, χωρίς να σημαίνει πως αυτό είναι δεσμευτικό για πιθανές προσθαφαιρέσεις στο άμεσο μέλλον.

Ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι κεντρικός αμυντικός και θα πλαισιώσει τους Γουίλιαμ Σοάρες και Μπόρχα Εκίθα, οι οποίοι προς το παρόν παρουσιάζονται ως οι βασικοί υποψήφιοι για να αποτελέσουν το δίδυμο στην καρδιά της οπισθοφυλακής των «τριφυλλοφόρων» στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του ορισμένους παίκτες που τον ενδιαφέρουν και που ταιριάζουν στα «θέλω» του. Στόχος του Κύπριου τεχνικού είναι να αποκτήσει έναν αμυντικό που ν’ αποτελέσει το «αντίπαλο δέος» των δύο νεοφερμένων στόπερ και να είναι σε θέση να πάρει ακόμη και φανέλα βασικού. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί και ο συναγωνισμός στην ομάδα, κάτι που μόνο προς όφελός της θα αποβεί.

Μια από τις περιπτώσεις παικτών που απασχολεί την Ομόνοια είναι και αυτή του Τζόρντι Φιγκέρας (αριστερά στη φωτό), όπως αποκάλυψε το «Goal» προ ολίγων ημερών. Οι πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο Ισπανό αμυντικό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας, φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Κύπρο και να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση του συναγωνισμού. Κι αυτό, γιατί πρόκειται για έναν έμπειρο στόπερ, που κουβαλά ένα πολύ καλό βιογραφικό, στο οποίο υπάρχουν ομάδες όπως η Θέλτα, η Ρουμπίν Καζάν, η Βαγιαδολίδ, η Κλαμπ Μπριζ, η Ράγιο Βαγιεκάνο, η Μπέτις, η Εσκιχεσισπόρ και η Καρλσρούη.

Στο τραπέζι φυσικά βρίσκονται και άλλα ονόματα για την κάλυψη της θέσης στα μετόπισθεν και οι επόμενες ημέρες είναι κομβικές, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με την ολοκλήρωση του ρόστερ για την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ