aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο «ανέκδοτο» με Φελτχούιζεν και Μάντσεστερ Σίτι

Το «ανέκδοτο» με Φελτχούιζεν και Μάντσεστερ Σίτι

Καλά διαβάσαμε ή μας γελούν τα ματάκια μας; Με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του Χιλιανού τερματοφύλακα Κλαούντιο Μπράβο, ο οποίος χάνει σχεδόν όλη τη σεζόν, αλλά και το γεγονός ότι πίσω από τον βασικό κίπερ της Σίτι, τον Έντερον, υπάρχει μόνο ο νεαρός Γκριμσόου και φυσικά δεν μπορεί να βγει με τέτοιο ρίσκο η χρονιά, η δανέζικη ιστοσελίδα έψαξε και βρήκε τρεις κίπερ που δεν έχουν συμβόλαιο με ομάδα και στους οποίους «μπορεί να καταφύγει η Μάντσεστερ Σίτι ως έκτακτη ανάγκη».

Διαβάστε επίσης: Μιλόγεβιτς: «Οι οπαδοί της Ομόνοιας μπούκαραν στην προπόνηση για τον Ζίγκι»

Ναι, σωστά έχετε καταλάβει! Ένας από αυτούς τους τρεις είναι και ο Πιτ Φελτχούιζεν, ο οποίος έφυγε ως ο πλέον αποτυχημένος από την Ομόνοια. Επομένως, μόνο ως ανέκδοτο μπορούμε να πάρουμε το εν λόγω δημοσίευμα. Θυμίζουμε πως οι μετεγγραφές στην Αγγλία έχουν ολοκληρωθεί από τις 9 Αυγούστου, άρα η Σίτι έχει περιορισμό ελιγμών και θα πρέπει να κινηθεί να βρει ένα τερματοφύλακα για να πλαισιωθεί ο Έντερσον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ