aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο αναγκαίο ροτέισιον και ο Παναγιώτου

Το αναγκαίο ροτέισιον και ο Παναγιώτου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ροτέισιον θέλησε να κάνει ο Κάρβερ στο ματς με την Καρμιώτισσα από τη στιγμή που οι αγώνες αυτό το διάστημα είναι συνεχόμενοι. Κρίθηκε αναγκαίο και αναγνωρίστηκε από τους φίλους της ομάδας και αυτό δεν σχετίζεται με το γεγονός ότι η Ομόνοια δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο και δυσκολεύτηκε να φθάσει στη νίκη.

Από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν ήταν ο νεαρός Ανδρέας Παναγιώτου. Στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα ο 21χρονος ακραίος αμυντικός ήταν θετικότητας και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Ήταν δραστήριος, ανεβοκατέβαινε όλη τη δεξιά γραμμή και βοήθησε αμυντικά και επιθετικά.

Είναι ξεκάθαρο ότι όπως και ο Κατελάρης έτσι και ο Παναγιώτου χρειάζεται παιχνίδια για να αναδείξει το ταλέντο του. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα έχουν να πουν τα καλύτερα για τον νεαρό διεθνή με την Ελπίδων και εφόσον ο Κάρβερ τον εμπιστευθεί και στη συνέχεια μπορεί να κερδίσει ακόμη ένα ταλέντο προερχόμενο από την ακαδημία του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ