aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο άλλο απωθημένο: Με τρέλα από το «Ηλίας Πούλλος» στις πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου

Το άλλο απωθημένο: Με τρέλα από το «Ηλίας Πούλλος» στις πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου

Ο κόσμος της Ομόνοιας έδειξε στη φιέστα του «Ηλίας Πούλλος» το μεγαλείο του, την τρέλα του και τη δίψα που είχε για να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός τίτλου και δη, του πρωταθλήματος. Όλος αυτός ο ενθουσιασμός στρέφεται σε έναν άλλον καημό, που έχει εδώ και χρόνια: να του δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψει μαζικά με το αγαπημένο του «τριφύλλι».

Οι συνθήκες λόγω COVID-19 δεν το επέτρεψαν κατά τη λήξασα σεζόν, που επιτεύχθηκε η πρώτη είσοδος στην ιστορία της ομάδας τους σε όμιλο διοργάνωσης της UEFA (Γιουρόπα Λιγκ). Για την περίοδο 2021-22 το ταξίδι θα αρχίσει από το Τσάμπιονς Λιγκ και σε περίπτωση αποκλεισμού, θα υπάρχουν ευκαιρίες ακόμα στο Γιουρόπα Λιγκ και, στη χειρότερη περίπτωση, στο Κόνφερενς Λιγκ.

Ο πράσινος λαός εύχεται πρωτίστως η ομάδα του να καταφέρει άλλη μία παρουσία σε φάση ομίλων, κατά προτίμηση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Θα είναι ακόμα καλύτερα γι’ αυτόν, όμως, να συνδυαστεί με ό,τι στερήθηκε στην περίοδο 2020-21: την επιστροφή στην κανονικότητα, που θα επιτρέψει τα ταξίδια των οπαδών και την παρουσία τους στις κερκίδες των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Σε έναν τέτοιο συνδυασμό, πρόκρισης σε όμιλο και παρουσίας κόσμου δηλαδή, οι φίλοι της λαοφιλούς ομάδας σκοπεύουν να βγάλουν άλλο ένα απωθημένο πολλών χρόνων: να πάρουν «αεροπλάνα και βαπόρια» για να μεταφέρουν την… τρέλα τους στις πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ