aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο 33% πληγώνει

Το 33% πληγώνει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μόλις 33% είναι το ποσοστό επιτυχίας της Ομόνοιας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αριθμός πολύ χαμηλός και ο οποίος πληγώνει το «τριφύλλι», αφού πέταξε έξι βαθμούς από τους εννιά που διεκδίκησε, τους μισούς δηλαδή από όσους έχασε συνολικά στο πρωτάθλημα. Στην πρώτη της έξοδο ηττήθηκε από την Πάφο (1-2), ενώ με το ίδιο σκορ έχασε και στη δεύτερη αναμέτρησή της μακριά από το ΓΣΠ, από τον Ερμή.

Στην τρίτη έσπασε το ρόδι, αφού επικράτησε με 3-1 της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος». Μάλιστα, ήταν το «πρώτο» διπλό μετά από οκτώμισι μήνες. Το προηγούμενο ήταν στις 5 Φεβρουαρίου 2017, για την περσινή σεζόν, απέναντι στον Άρη. Τον προσεχή δηλαδή αντίπαλό της.

Οι πράσινοι, λοιπόν, θα πάνε το Σάββατο στο Τσίρειο, έχοντας ως αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη. Πρωτίστως για να επανέλθουν στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση, δίνοντας και συνέχεια στο αήττητο σερί για τέταρτο ματς. Παράλληλα, θα φθάσουν στη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη, φτιάχνοντας την εικόνα τους μακριά από το ΓΣΠ, στο οποίο είναι αήττητοι, παρόλο που οι τρεις ισοπαλίες δεν θεωρούνται τιμητικές.

Η Ομόνοια, παρόλο που έμεινε στην ισοπαλία στο τελευταίο ματς και με τον τρόπο που ισοφαρίστηκε, δείχνει το τελευταίο διάστημα να είναι σε ανοδική πορεία. Παρουσιάζει μια σταθερότητα και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια επί του Άρη, με νίκη, ώστε η διακοπή του πρωταθλήματος να τη βρει με ηρεμία. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να δουλέψει η τεχνική ηγεσία σε αδυναμίες και η Ομόνοια να επανέλθει δριμύτερη. Μάλιστα, στις 17 Νοεμβρίου την περιμένει το «αιώνιο» ντέρμπι.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα, με το βλέμμα να είναι στους ποδοσφαιριστές που αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού στο προηγούμενο ματς (Καντέ, Λόπες, Φαμπρίσιο) και κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν το προσεχές στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ