aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο 30άρι του Περέιρα και η πίεση της Ομόνοιας

Το 30άρι του Περέιρα και η πίεση της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

«Μηχανάκι», εργάτης και προπάντων παίκτης του προπονητή είναι χαρακτηριστικά που «σκιαγραφούν» το παιχνίδι του νέου αποκτήματος της Ομόνοιας, Ζοέλ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος άσος πέρασε μια γεμάτη σεζόν στην Δόξα, καταγράφοντας 30 συμμετοχές όντας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λούκα Χατζηλούκα στην προσπάθεια της για παραμονή στην Α’ κατηγορία.

Ο Περέιρα, βρίσκεται σε μια εξαιρετική ηλικία (22 χρόνων), αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα (αλλά και δεξιού μέσου αν χρειαστεί) και μοιάζει ως εξαιρετική μετεγγραφή για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ.

Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίο το σχόλιο του άλλοτε συμπαίκτη του στην Δόξα, Βασίλη Παπαφώτη στο «Goal», ο οποίος τον παρομοίασε με τον Μάριο Σέρτζιο που αγωνίστηκε παλαιότερα με επιτυχία σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα.

«Είναι επιθετικό μπακ, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Είναι από τους ακραίους αμυντικούς που συμμετέχουν στο δημιουργικό κομμάτι και διακρίνεται για τις σέντρες του. Έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Mάριο Σέρτζιο».

Βέβαια, όλα αυτά για να ισχύσουν πρέπει να φανούν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς καθρέφτης για όλους τους αθλητές και στην προκειμένη, τους ποδοσφαιριστές είναι το γήπεδο. Η Ομόνοια δεν είναι… Δόξα και έχει σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλά και περισσότερη πίεση για καλύτερη απόδοση και πρωταγωνιστικούς στόχους. Το γεγονός αυτό, είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστεί τόσο το προπονητικό επιτελείο των πρασίνων όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ