aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο 15χρονο «αστέρι» της Ομόνοιας έκανε ντεμπούτο

Το 15χρονο «αστέρι» της Ομόνοιας έκανε ντεμπούτο

Μία από τις πιο σημαντικές μέρες στη ζωή του Λοΐζου Λοΐζου καταγράφεται η σημερινή. Ο 15χρονος ακραίος επιθετικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Ομόνοιας με τον Γιάννη Αναστασίου να τον ρίχνει ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τον Ονήσιλο Σωτήρας αντικαθιστώντας τον Ζαρκίνιο Αντόνια στο 83’.

Όπως πληροφορούμαστε ο μικρός ξεχωρίζει και με την ομάδα Κ17 της Ομόνοιας. Και είναι μόλις στα 15 του χρόνια (18.7.2003). Στην Ομόνοια, όπως κι άλλους νεαρούς ταλαντούχος ποδοσφαιριστές, τον προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού. Ο Λοΐζου αγωνίζεται ως εξτρέμ, είναι αριστεροπόδαρος, ταχύτατος, με εξαιρετική ντρίπλα.

Διαβάστε επίσης: «Πράσινη» αποστολή εξετελέσθη για την Ομόνοια!

Απορροφά σαν σφουγγάρι τα μυστικά της μπάλας. Έχει κερδίσει με την «πρώτη» την εκτίμηση του Αναστασίου και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τον παρακολουθεί στενά και του δίνει την ευκαιρία. Στην τρέχουσα σεζόν, με την ομάδα Κ17 μετρά 13 συμμετοχές και εφτά γκολ. Εκφράζεται η πίστη πως εάν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό πολύ σύντομα θα προπονείται μόνιμα με την πρώτη ομάδα και θα κάνει σε πολύ νεαρή ηλικία το ντεμπούτο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ