aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤης ήλθε γάντι η διακοπή

Της ήλθε γάντι η διακοπή

Λες και είχε παραγγελία τη διακοπή του πρωταθλήματος αυτή την περίοδο η Ομόνοια. Της ήλθε γάντι αφού οι τραυματισμοί που προέκυψαν είναι μαζεμένοι και το διάστημα που απέχει μέχρι και τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής, έχοντας και ντέρμπι με την ΑΕΚ, προσφέρεται για να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι.

Συγκεκριμένα, οι Σέρινταν, Σοϊλέδης, Μαργκάσα και Φλορέσκου αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα την περασμένη εβδομάδα. Μόνο ο τελευταίος ήταν στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΖ, παίρνοντας και χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Εντός της ημέρας θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους και αναλόγως θα γίνει διαχείρισή τους. Ο Αγκάγιεφ είχε ένα στραμπούληγμα στην προπόνηση της Παρασκευής, νιώθει καλύτερα και εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι Παντελιάδης και Όρσουλιτς, που επέστρεψαν με… σουβενίρ από την Πάφο, με οδηγία του ιατρικού τιμ θα ακολουθήσουν πρόγραμμα που θα τους επιτρέψει να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και θα είναι έτοιμοι στις 20 Νοεμβρίου.

Ως γνωστόν, εδώ και καιρό απέχουν από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων οι Κρέσιτς, Κότσαρης, Παναγιώτου και Βασιλείου. Οι δυο τελευταίοι αναμένεται να είναι έτοιμοι περί τα τέλη του μήνα. Από τις προπονήσεις που επανήρχισαν χθες, απουσιάζουν οι διεθνείς Παναγή, Χριστοφή, Κατελάρης, Φραγκέσκου, Χριστοδούλου και Καρλίτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ