aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤην πήρε από το χέρι ο «Σέρι»

Την πήρε από το χέρι ο «Σέρι»

Ο Ιρλανδός φορ της Ομόνοιας Κίλιαν Σέρινταν, αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης λόγω της απουσίας του Ματ Ντέρμπισαϊρ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Πέτυχε και τα δυο γκολ της Ομόνοιας. Πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη. Επίσης, ήταν μέσα σε πολλές φάσεις και έβαλε δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα.

Το δεύτερο γκολ του Σέρινταν έκρινε και τον νικητή στο χθεσινό ματς στο Δασάκι. Από το 77ο λεπτό και μετά, μπορεί ο Εθνικός να έδειξε διάθεση να αντιδράσει όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Παναγή. Το δεύτερο γκολ του Ιρλανδού, αποδείχθηκε «χρυσό» και οδήγησε την Ομόνοια στη σπουδαίας σημασίας νίκη.

Όσον αφορά στη διαιτησία, κρίνεται ως αρκετά καλή. Ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Δημητρίου έβγαλε με σχετική άνεση ένα παιχνίδι που πολλές φορές είχε δύναμη. Ήταν κοντά στις φάσεις και όταν χρειάστηκε έκανε ορθά τη χρήση της κίτρινης κάρτας. Και στις πιο δύσκολες φάσεις, οι αποφάσεις του ήταν ορθές. Καλή παρουσία και από τους βοηθούς του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ