aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤην «έπνιξε» και την εξόντωσε! (videos)

Την «έπνιξε» και την εξόντωσε! (videos)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πολύ ασφυκτική η πίεση της Ομόνοιας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αναγέννηση. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν πλήρως, κέρδισαν 6 κόρνερ, είχαν κατοχή 71%-29% της μπάλας,  ενώ δημιούργησαν ένα σωρό ευκαιρίες.

Κι όμως το προβάδισμα με 2-0 δεν προήλθε από δικούς της ποδοσφαιριστές, αλλά από αντίπαλους! Το πρώτο στο 22’ από τη μαγική ενέργεια του Κλέιτον η μπάλα χτύπησε στον Ευθυμίου και κατέληξε στο πλεκτό και στο 27’ η προσπάθεια του Ντάρμπισαϊρ χτύπησε στον Φουρτάδο για το 2-0.

Η Ομόνοια έφτασε και στο 3-0 αυτή τη φορά με σκόρερ τον Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος πήρε τη μακρινή μπαλιά του Κλέιτον και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Αναγέννησης.

Στο 63′ ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε για το 4-0 της Ομόνοιας και δεύτερη προσωπική του, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Κλέιτον με γκολ – δείγμα της κλάσης του στο 83ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ