aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤην ανταμοιβή που αξίζει στον Φάνο

Την ανταμοιβή που αξίζει στον Φάνο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η περίπτωση του Φάνου Κατελάρη δείχνει ξεκάθαρα πως όταν ένας νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ταλέντο και πάρει τις ευκαιρίες του, θα το αναδείξει. Απομένει να βρεθεί ένας προπονητής να τον εμπιστευθεί.

Αυτό έκανε ο Κάρβερ, σε συνεργασία με τον Νταμπίζα, διατηρώντας τον 20χρονο άσο στο ρόστερ της ομάδας. Πίστεψαν στο πρόσωπό του, στις ικανότητες και το ταλέντο του. Ο μικρός άρπαξε την ευκαιρία και τους δικαιώνει στον απόλυτο βαθμό.

Ο Κατελάρης μεγάλωσε απότομα. Θεωρείται μια από τις επιλογές του βασικού κορμού, είτε είναι στο αρχικό σχήμα είτε παίρνει χρόνο ως αλλαγή. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή άρχισαν συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η Ομόνοια διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου με τον διεθνή με την Ελπίδων μέσο για άλλα δύο χρόνια (τα πρώτα 3 χρόνια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι), θα προσφέρει στον ποδοσφαιριστή (ως ανταμοιβή) μαζί με την αύξηση στις απολαβές του και επέκταση του συμβολαίου του. Παράλληλα, στόχος είναι να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες βάσει της νέας πολιτικής με τις κατηγορίες συμβολαίων που θέλησε να δημιουργήσει ο Νταμπίζας.

Παρόλο που στις αρχικές συζητήσεις προέκυψε διαφορά στο οικονομικό, στόχος της Ομόνοιας είναι να διατηρήσει για πολλά χρόνια τον Κατελάρη στο ρόστερ της. Αυτό που τονίζουν στον σύλλογο της Λευκωσίας είναι ότι, ο ποδοσφαιριστής θα λάβει την αμοιβή που του αξίζει, βάσει των ικανοτήτων του και της προοπτικής που έχει.

Άλλωστε, αν δεν πίστευαν στον 20χρονο άσο δεν θα τον διατηρούσαν στο ρόστερ της ομάδας και να του έδιναν τις ευκαιρίες. Και ο Κατελάρης αναγνωρίζει το γεγονός αυτό και ως Ομονοιάτης, γέννημα θρέμμα της ομάδας, δείχνει πρόθεση να μείνει στο τριφύλλι για πολλά χρόνια, αναμένοντας όμως και την ανάλογη αμοιβή. Σύμφωνα με την προσφορά και τον χρόνο συμμετοχής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ