aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤιάγκο: «Όταν επέστρεψα από τον Covid-19»

Τιάγκο: «Όταν επέστρεψα από τον Covid-19»

Ο Τιάγκο μίλησε στο Περιοδικό Αγώνα του αποψινού παιχνιδιού της Ομόνοιας με την Πάφος FC. Τόνισε ότι στόχος είναι οι τρεις βαθμοί για τη βαθμολογική άνοδο και ανέφερε ότι η παφιακή ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις όπως γράφτηκαν επί λέξει από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Πώς περιμένεις το παιχνίδι απέναντι στην Πάφο;
«Όταν κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ ο προπονητής ήρθε στα αποδυτήρια και μας είπε: Επιστρέψαμε! Οπόταν η Ομόνοια έχει επιστρέψει μετά τα παιχνίδια που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Ξεχάσαμε ήδη τον αγώνα με την Αϊντχόβεν και επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με την Πάφο. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσουμε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Η Πάφος είναι μία ανταγωνιστική ομάδα και βρίσκεται κοντά μας στον βαθμολογικό πίνακα. Ποια πιστεύεις θα είναι τα κλειδιά για τη νίκη;
«Πάντα τα παιχνίδια απέναντι στην Πάφο δεν είναι εύκολα. Κάθε χρόνο η Πάφος έχει ποιοτικούς και επικίνδυνους ποδοσφαιριστές. Είναι μία καλή ομάδα και πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε για τον αγώνα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τη Δευτέρα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας».

Βλέπουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι οι εμφανίσεις σου είναι όλο και καλύτερες. Αυτό νιώθεις και εσύ;
«Ναι, το μιλήσαμε και με τον προπονητή. Όταν επέστρεψα από τον Covid-19 δεν ήμουν τόσο καλός, σε κάποια διαστήματα στους αγώνες ένιωθα κουρασμένος, δεν είχα αυτοπεποίθηση, αλλά τώρα νιώθω καλύτερα και μπορώ να βοηθήσω περισσότερο την Ομόνοια να στεφθεί πρωταθλήτρια τη φετινή σεζόν».

Την Πέμπτη δώσαμε το τελευταίο μας παιχνίδι στους ομίλους του Europa League. Πώς είδες τον αγώνα και την προσπάθεια μας;
«Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε αρκετά καλά για 45 λεπτά, όπως επίσης και στο δεύτερο μέρος. Όμως, στα τελευταία πέντε λεπτά κάναμε λάθη που δεν κάνουμε στο κυπριακό πρωτάθλημα. Δεν απογοητευόμαστε, σηκώνουμε κεφάλι γιατί τώρα έχουμε μακριά σεζόν μέχρι το τέλος και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Γιατί και την επόμενη σεζόν θέλουμε να βρεθούμε ξανά εδώ ή στους ομίλους του Champions League».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ