aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤιάγκο: «Νιώσαμε ντροπή με τον Ολυμπιακό. Το κλειδί με τον Εθνικό»

Τιάγκο: «Νιώσαμε ντροπή με τον Ολυμπιακό. Το κλειδί με τον Εθνικό»

Ο Τιάγκο Φερέιρα μίλησε στην κάμερα του γραφείου Τύπου της Ομόνοιας και αναφέρθηκε στον κλειδί του επικείμενου αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, την ισοπαλία και την παρουσία της ομάδας του με τον Ολυμπιακό και κλείνοντας έστειλε μήνυμα στους φίλους των πρασίνων.

Αρχικά ανέφερε: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί όπως φαίνεται το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο εύκολο. Ο Εθνικός έκανε καλή αρχή και πρέπει να πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πως είναι δύσκολο το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε σε όλους πως παίζαμε στην αρχή όταν άρχισε η σεζόν. Αν αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο, τότε το παιχνίδι θα γίνει πιο εύκολο για εμάς. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε με αυτό τον τρόπο είτε με μεγάλους είτε απέναντι στην Άχνα είτε με οποιονδήποτε. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το κλειδί με τον Εθνικό: «Το κλειδί είναι να αποδώσουμε όπως στην αρχή της σεζόν. Αρχίσαμε καλά και πρέπει να το δείξουμε ξανά. Έτσι το παιχνίδι θα γίνει πιο εύκολο για μας. Όταν παίζαμε καλά, όταν παίζαμε καλά στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να το δείξουμε και με τον Εθνικό».

Για την πίεση στην ομάδα: «Ναι υπάρχει πίεση. Οι φίλαθλοι περίμεναν να κερδίσουμε τον αγώνα και εμείς δεν τα καταφέραμε. Όταν αγωνιζόμαστε στην έδρας μας, όλοι περιμένουν πως θα κερδίσουμε. Το αποτέλεσμα ήταν κακό για εμάς, ήταν σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μία εβδομάδα να επικεντρωθούμε και να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για το τι πήγε λάθος με τον Ολυμπιακό: «Δεν πιέσαμε όπως έπρεπε και σε κάποια σημεία του αγώνα νιώθαμε ασφάλεια. Νομίζαμε πως θα κερδίζαμε εύκολα. Γι’ αυτό και οι παίκτες νιώσανε ντροπή και θύμωσαν που δεν έπαιξαν καλά. Τώρα έχουμε άλλη μία ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο της Ομόνοιας ότι ήρθαμε εδώ για να κάνουμε την διαφορά».

Για τον κόσμο: «Δεν ήταν ευχαριστημένοι. Αν παίξεις καλά ο κόσμος θα είναι μαζί σου και θα σε βοηθήσει. Θέλω να τους πω αυτό: Να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς, γιατί όταν παίζουν μαζί μας τότε μας βοηθούν πολύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ