aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤιάγκο: «Δυσάρεστο κομμάτι, αλλά πέρασε»

Τιάγκο: «Δυσάρεστο κομμάτι, αλλά πέρασε»

Ο Τιάγκο ήταν το πρόσωπο του παιχνιδιού στο «Στέλιος Κυριακίδης», καθώς έβαλε ένα γκολ και σέρβιρε με πάσες του άλλα δύο, στο ευρύ 5-1 της Ομόνοιας εις βάρος της Καρμιώτισσας:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τις δύο ασίστ και το γκολ που πέτυχα. Είχε όλη η ομάδα πάρα πολύ καλή παρουσία. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με την Ανόρθωση (σ.σ.: την ερχόμενη Τρίτη στο ΓΣΠ)», δήλωσε στη Cablenet ο Βραζιλιάνος, ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό:

«Ήταν ένα πολύ δυσάρεστο κομμάτι στη ζωή μου, αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν. Αυτό πέρασε και πλέον προχωρώ. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την Ομόνοια. Τώρα το Europa League ανήκει στο παρελθόν και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Στόχος μας πλέον είναι να φτάσουμε ξανά στην κορυφή. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι να κερδίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ