aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤι συμβαίνει με τον Αγκάγιεφ;

Τι συμβαίνει με τον Αγκάγιεφ;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο πενιχρός χρόνος συμμετοχής του Αμίρ Αγκάγιεφ στην Ομόνοια έχει «γεννήσει» πολλά ερωτηματικά για το μέλλον του στην ομάδα. Και ενώ η σεζόν άρχισε εξαιρετικά για τον ίδιο, ο οποίος καθιερώθηκε (και όχι άδικα) στο αρχικό σχήμα, εδώ και δυόμιση μήνες βρίσκεται μεταξύ φθοράς και απραξίας.

Ούτε σαν αλλαγή δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Ισραηλινός ακραίος επιθετικός και οι φίλοι της Ομόνοιας εύλογα διερωτώνται, πλέον, τι συμβαίνει και δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Τζον Κάρβερ.

Ένα σενάριο «λέει» πως δεν χωράει στο σύστημα που επιλέγει ο Άγγλος τεχνικός, αφού σε αυτό (4-4-2 με «ρόμβο») δεν χωράνε ακραίοι επιθετικοί. Όμως, η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε ο Αγκάγιεφ να δοκιμαστεί και άλλη θέση όπως αυτή του επιτελικού μέσου ή ακόμη και του επιθετικού. Αυτό δεν έγινε και ήδη οι «σειρήνες» για επιστροφή στην πατρίδα του ηχούν δυνατά.

Δημοσίευμα στο Ισραήλ αναφέρει πως η πρώην ομάδα του, η Μπνέι Γεχούντα ευνοεί την επιστροφή του στην ομάδα, ενώ μία πηγή αναφέρει: «Πολύ θα θέλαμε τον Αμίρ και νομίζω το ίδιο θέλει και ο ίδιος». Συνεπώς, όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα για το μέλλον του Αγκάγιεφ στην Ομόνοια. Άλλωστε η μετεγγραφική περίοδο του Χειμώνα πλησιάζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ