aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤι σου είναι η παρουσία του Νταμπίζα!

Τι σου είναι η παρουσία του Νταμπίζα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Νίκος Νταμπίζας από τότε που ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, όπως είναι λογικό βρίσκεται στην εξέδρα όταν η Ομόνοια δίνει αγώνα.

Το ίδιο έκανε και χθες στο ΓΣΖ, θέλοντας να αξιολογήσει εκ νέου τους ποδοσφαιριστές και κυρίως αυτούς που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής προηγουμένως.

Παρόλο που το ματς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, οι πράσινοι έβγαλαν πολύ καλό πρόσωπο, ήταν σοβαροί, πειθαρχημένοι, έπαιξαν ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε το βαθμολογικό άγχος επέτρεψε στους παίκτες της Ομόνοιας να παίξουν ελεύθερα.

Η τρίτη θέση ήταν το βασικό κίνητρο για τους πράσινους, όμως και η παρουσία του Νταμπίζα στην εξέδρα δεν περνά απαρατήρητη.

Γνωρίζουν πως το παρακολουθεί ο τεχνικός διευθυντής, ο οποίος πήρε το πρόσταγμα να «χτίσει» τη νέα Ομόνοια.

Η δική του κρίση θα καθορίσει το μέλλον τους στην ομάδα. Να ένας επιπλέον και σοβαρός λόγος να τα δίνουν όλα. Θα είναι στην… πρίζα για ακόμη ένα δεκαήμερο και μετά τον τελικό θα γνωρίζουν όλοι αν θα φοράνε τριφύλλι και τη νέα σεζόν ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ