aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤι κρατάει ο Τζιωνής, η Cyta, η Θύρα 9 και ο Χριστοφή

Τι κρατάει ο Τζιωνής, η Cyta, η Θύρα 9 και ο Χριστοφή

Στην αθλητική εκπομπή «Θύρα Σίγμα» ήταν καλεσμένος χθες βράδυ ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πιο κάτω. 

Για την Θύρα 9: «Οι αντιπαραθέσεις συμβουλίων – οργανωμένων όλων των ομάδων δεν θα εκλείψουν ποτέ. Το θέμα είναι μέσα από ένα διάλογο που διακατέχεται από αμοιβαίο σεβασμό θα πρέπει να βρίσκονται εκείνες οι φόρμουλες και οι λύσεις ώστε να μην αποβαίνει αυτή η σχέση εις βάρος τε ομάδας. Δεν μπορεί στα πλαίσια των κακών σχέσεων που έχει το συμβούλιο με τους οπαδούς να την πληρώνει η ομάδα είτε με απειλές για διακοπή αγώνων είτε διαφορετικά. Από την ημέρα που εκλέγηκε το παρόν συμβούλιο έχουμε ανοίξει μεγάλες γέφυρες να συζήσουμε, να συνεργαστούμε για να αποφύγουμε ενέργειες που βλάπτουν το σωματείο. Δεν τα καταφέρνουμε πάντα, βρισκόμαστε σε ανοικτό διάλογο και ευελπιστώ ότι μπορούμε σε μεγάλο βαθμό να βρίσκουμε τις λύσεις».

Για το συμβόλαιο με την Cyta: «Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε στην τελική φάση, δεν υπογράψαμε ακόμα, έχουμε αποδεχτεί την προσφορά και ευελπιστώ ότι σύντομα να μπούμε στην διαδικασία να υπογράψουμε τα συμβόλαια. Δεν πήραμε προκαταβολή, ήταν μια συγκεκριμένη πρόταση, ένα συγκεκριμένο πακέτο. Η πρόταση μας έχει γίνει εδώ και μερικούς μήνες, αλλά είχαμε υποχρέωση να απευθυνθούμε στην Primetel, έχουμε κάνει όλες τις διατυπώσεις και ουσιαστικά πριν λίγες μέρες αποδεχτήκαμε την πρόταση της Cyta για την συγκεκριμένη 5ετία. Η αποδοχή δεν σημαίνει ότι έχουν πέσει οι υπογραφές, αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες».

Για τον Δημήτρη Χριστοφή: «Δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μας να μπω σε μια διαδικασία να μιλήσω για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας. Έχω πει ότι αποτελεί ένα βασικό κεφάλαιο για την Ομόνοια. Στα πλαίσια των οικονομικών μας δυνατοτήτων, θα κάνουμε το παν να τον κρατήσουμε, αν είναι δυνατόν και πάντα, πιστεύω ακράδαντα ότι και ο ίδιος το θέλει είναι κάτι που είναι στα υπόψη, θα συζητήσουμε».

Για τους Κύπριους που βρίσκονται στο ρόστερ των πρασίνων: «Αν είναι ένα κέρδος που αποκομίζουμε από φέτος είναι η παρουσία αυτών των ποδοσφαιριστών (Παναγή, Δημητρίου, Φιλιώτη, Χριστοφή, Κύπρου). Υπάρχει μπόλικο νεαρό κυπριακό ταλέντο και στοιχείο. Όπως είπα είναι το θετικό που βγαίνει μέχρι στιγμής από την φετινή μας σεζόν. Η Ομόνοια δηλώνει, αποδεικνύει και σέβεται τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, αναγνωρίζει την σημαντικότητα της παρουσίας τους στους αγωνιστικούς χώρους».

Διαβάστε επίσης: Τζιωνής: «Έρχεται ακόμα ένας Δανός, εκεί στοχεύουμε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ