aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤι κάνει η Ομόνοια μετά από αγώνες ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Τι κάνει η Ομόνοια μετά από αγώνες ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Να μαζέψει τα κομμάτια της από τη βαριά ήττα με 1-4 από την Καραμπάχ στο ΓΣΠ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ καλείται η Ομόνοια. Οι πράσινοι δεν έχουν χρόνο ούτε για μεγάλη ανάλυση, ούτε για σημαντική προετοιμασία ενόψει της κυριακάτικης (3/10) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για όγδοη φορά στην ιστορία του το «τριφύλλι» αγωνίζεται μετά από παιχνίδι ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τις προηγούμενες εφτά η Ομόνοια δέχθηκε μία ήττα, αναδείχθηκε τρεις φορές ισόπαλη και κέρδισε τις άλλες τρεις. Τυχαίο ή όχι οι τέσσερις πρώτες απόπειρες των πρασίνων ήταν αποτυχημένες, ενώ οι τρεις τελευταίες στέφθηκαν με επιτυχία.

Μετά την ιστορική πρώτη νίκη σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης (2-1 τον ΠΑΟΚ στο ΓΣΠ) η Ομόνοια έσπασε την «κατάρα» εφτά χρόνων κερδίζοντας τον ΑΠΟΕΛ (3-0), ενώ ακολούθησαν άλλες δύο νίκες επί των Πάφος FC με 2-1 μετά την ήττα με 4-0 από την Αϊντχόφεν στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ πέρυσι και Δόξας με 2-1 μετά το ισόπαλο 0-0 με την Καϊράτ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Αναλυτικά τι κάνει η Ομόνοια μετά από αγώνες ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης

ΠΑΟΚ – Ομόνοια 1-1 Ομόνοια – ΕΝΠ 0-0
Oμόνοια – Αϊντχόφεν 1-2 Ολυμπιακός – Ομόνοια 1-0
Ομόνοια – Γρανάδα 0-2 Ομόνοια – Δόξα 0-0
Γρανάδα – Ομόνοια 2-1 Ομόνοια – Ερμής 0-0
Ομόνοια – ΠΑΟΚ 2-1 ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 0-3
Αϊντχόφεν – Ομόνοια 4-0 Ομόνοια – Πάφος FC 2-1
Καϊράτ – Ομόνοια 0-0 Ομόνοια – Δόξα 2-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ