aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤι ευκαιρία κι αυτή

Τι ευκαιρία κι αυτή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Έτσι και αλλιώς είναι αναγκασμένη να κοιτάξει μπροστά.

Μεθαύριο, κιόλας, ακολουθεί το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ και η Ομόνοια θα ψάξει την άμεση επιστροφή στις νίκες.

Πρώτο για να επουλώσει τις πληγές της ήττας από τον ΑΠΟΕΛ και δεύτερο για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του Απόλλωνα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η αποστολή του «τριφυλλιού» φαντάζει εύκολη, αν κρίνουμε από την πορεία των ερυθρολεύκων στη δεύτερη φάση, όμως στο γήπεδο καλείται να αποδείξει την ανωτερότητά του και να προσθέσει τους τρεις βαθμούς στο σακούλι του.

Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος οι πράσινοι θα δώσουν δύο παιχνίδια στην έδρα τους, αφού εκτός από τη Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχθούν και τον Απόλλωνα, ενώ εκτός έδρας θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ.

Έχουν έτσι μία καλή ευκαιρία να πάρουν τις νίκες που χρειάζονται για να τερματίσουν στην 3η θέση. Στα αγωνιστικά, τραυματίες είναι οι Ράμος, Δημητρίου και τιμωρημένος ο Καρλίτος, ενώ επιστρέφει ο Χαφέζ.

Έτσι δύο ακραίες αλλαγές προβλέπονται στην ενδεκάδα με τον Χαφέζ να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο και τον Φιλιώτη μάλλον στο δεξί, αφού προς το παρόν οι Ράμος και Δημητρίου είναι αμφίβολοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ