aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑTι αποθαρρύνει τη Γιαγκελόνια για την απόκτηση Μαργκάσα

Tι αποθαρρύνει τη Γιαγκελόνια για την απόκτηση Μαργκάσα

Καμία πρόταση δεν υπάρχει από τη Γιαγκελόνια για το Ρενάτο Μαργκάσα, παρότι το ενδιαφέρον των Πολωνών είναι δεδομένο, όπως αναφέρει η οπαδική ιστοσελίδα omonoianews.com και προσθέτει:

«Σε αντίθεση με τη περίπτωση του Ιβάν Ρούνιε, στο συμβόλαιο του Ρενάτο (που έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2018) δεν υπάρχει ρήτρα, οπότε αν η περσινή μας αντίπαλος στην Ευρώπη θέλει να τον κάνει δικό της πρέπει να αποταθεί στην Ομόνοια. Και αυτό είναι όπως λένε οι πληροφορίες μας από Πολωνία που τους αποθαρρύνει.

Η Ομόνοια δηλώνει επίσημα πως κάθε ποδοσφαιριστής είναι διαπραγματεύσιμος, αλλά θέλει να κρατήσει τον αρχηγό της στο ρόστερ, ειδικά σε μια περίοδο που ψάχνει να ενισχυθεί κι άλλο στα χαφ, όχι να διώξει παίκτη. Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως δεν θα συζητήσει καν για ποσό παρόμοιο με αυτό που έφυγε ο Ρούνιε (50.000 Ευρώ).

Ιδανικά βέβαια, δεν θα χρειαστεί καν να συζητήσει αφού ο Μαργκάσα είναι απαραίτητος. Είναι χρόνια στην ομάδα, παίζει πολλές θέσεις, είναι παθιασμένος. Ο ίδιος ο Ρενάτο δηλώνει στο κύκλο του πως είναι αφοσιωμένος στην Ομόνοια. Δεν υπάρχει άλλωστε λόγος να γίνει θέμα όταν δεν υπάρχει καν επίσημο ενδιαφέρον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ