aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤι απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Τιάγκο στην Ομόνοια

Τι απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Τιάγκο στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πρώτη μετεγγραφική κίνηση της Ομόνοιας για τη νέα σεζόν, θα είναι εκτός απροόπτου από την κυπριακή αγορά. Οι πράσινοι ήλθαν σε προφορική συμφωνία με τον Τιάγκο Φερέιρα ντο Σάντος, που τις τελευταίες δυο σεζόν αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα. Τι απομένει; Να έλθει στην Κύπρο ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου επιθετικού για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Ενδέχεται η επισημοποίηση να γίνει αρχές Ιουνίου, αφού το συμβόλαιο που διατηρεί με τους ερυθρόλευκους εκπνέει 31 Μαΐου.

Η περίπτωση Τιάγκο απασχόλησε τον Νεόφυτο Λάρκου πριν αρκετές εβδομάδες, στη συνέχεια φάνηκε να είχε ατονήσει το ενδιαφέρον, όμως το τελευταίο διάστημα η περίπτωση επανήλθε στο προσκήνιο και η Ομόνοια κινήθηκε άμεσα και συμφώνησε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που τον Ιούλιο θα συμπληρώσει τα 32 του χρόνια, θα ανταμώσει ξανά με τον Γιάννη Κούσουλο. Ήταν συμπαίκτες στην περσινή σεζόν στη Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Προβάρει τα πράσινα ο Τιάγκο Φερέιρα

Ο Τιάγκο έκανε δύο πολύ καλές σεζόν με την ομάδα της Αμμοχώστου. Φέτος μέτρησε ήδη 28 εμφανίσεις και πέτυχε 10 γκολ, ενώ πέρσι ήλθε μεσούσης της σεζόν, τον Ιανουάριο και είχε 13 παρουσίες και 8 γκολ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καλή τεχνική κατάρτιση, δείγμα της χώρας καταγωγής του, της Βραζιλίας, ενώ είναι γρήγορος, με καλές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις. Επίσης, βλέπει συχνά δίκτυα, κάτι που μαρτυρούν τα 18 γκολ στη 18μηνη παρουσία του στη Νέα Σαλαμίνα.

Πρώτη του παρουσία στο κυπριακό πρωτάθλημα ήταν την περίοδο 2010-11. Έπαιξε στην ομάδα της Πάφου. Ακολούθως, ήλθε την περίοδο 2014-15 για λογαριασμό του Οθέλλου (27 συμμετοχές, 10 γκολ). Πέρσι τον Ιανουάριο εντάχθηκε στο δυναμικό της Νέας Σαλαμίνας, δικαιώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους. Τώρα, ο Βραζιλιάνος άσος είναι έτοιμος για το άλμα στην καριέρα του, αφού θα φορέσει την φανέλα της Ομόνοιας, ομάδας που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ