aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΤι ανέφερε ο Νεοφύτου για το μέλλον του στην Ομόνοια

Τι ανέφερε ο Νεοφύτου για το μέλλον του στην Ομόνοια

Στην εκπομπή της ΚΟΚ «Full Court Cast», μίλησε ο Γιώργος Νεοφύτου. Ο αρχηγός της Ομόνοιας μίλησε για τη νίκη επί του Απόλλωνα, την φετινή πορεία των πρασίνων αλλά και την εμφάνιση του Τριετιάκοφ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο μέλλον του, χωρίς να αποκαλύψει κάτι αρκέστηκε να αναφέρει ότι θέλει 1-2 μήνες να χαλαρώσει και να το σκεφτεί.

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Βρεθήκαμε σε δυσμενή θέση μετά την ήττα από το Παραλίμνι στην έδρα μας. Για να αποφύγουμε την τελευταία θέση θα έπρεπε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα στην Λεμεσό. Ήταν κρίμα και άδικο μετά από αυτή την σεζόν να τερματίσουμε στην τελευταία θέση. Εν τέλει, θεωρώ ότι η 6η θέση ίσως να μας αδικούν, φυσικά όμως τα αποτελέσματα δεν λένε ποτέ ψέματα. Όλα έχουν τον λόγο τους που έχουν συμβεί. Είναι τιμητική θέση για τον προϋπολογισμό της ομάδας, αλλά θεωρώ ότι ίσως να πλασαριζόμασταν πιο ψηλά αναλόγως και τις δυνατότητες και το πάθος που είχαμε».

Για την Ομόνοια: «Στο χώρο που βρισκόμαστε και κάθε σεζόν στο μπάσκετ είναι μια καινούρια αρχή. Είναι δύσκολο να αρχίσεις και να κτίσεις μια νέα βάση. Στην Ομόνοια προσπαθούν και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον κορμό των Κύπριων και των ξένων ενόψει νέας χρονιάς».

Για τον Τριετιάκοφ: «Αυτό το παιδί προήλθε από τον Αχιλλέα Καϊμακλίου με ελάχιστες παραστάσεις, έχει τσαμπουκά και κάνει αυτό που νιώθει. Είναι ένα παιδί που από την αρχή προσπαθεί και δουλεύει αθόρυβα και νομίζω ότι στο τέλος ήταν ανταμοιβή για όλη του την προσπάθεια που έκανε από την αρχή της σεζόν. Έκανε τρομερό παιχνίδι».

Για το μέλλον του: «Δεν ξέρω ακόμη, σίγουρα χρειάζομαι 1-2 μήνες να χαλαρώσω και θα το σκεφτώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ