aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: Υπενθύμιση και προανήγγειλαν αποχή

Θύρα 9: Υπενθύμιση και προανήγγειλαν αποχή

Η Θύρα 9 μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης, υπενθυμίζει στον κόσμο της Ομόνοιας για την αυριανή συνάντηση σχετικά με την οικονομική κατάσταση των πρασίνων.

Αναλυτικά: «Όπως ανακοινώσαμε τις προηγούμενες μέρες θεωρούμε ότι όσα λέχθηκαν στην χθεσινή συνάντηση για την οικονομική κατάσταση του σωματείου μας πρέπει να τα γνωρίζει ο πράσινος λαός. Για όλα όσα ενημερωθήκαμε θα γίνει παρουσίαση αύριο Τετάρτη η ώρα 19.00 στον Κεντρικό της Θύρα 9 στην Παλλουριώτισσα. Με το τέλος της παρουσίασης θα υπάρξει συζήτηση για το μέλλον της ομάδας μας αλλά και για τις μελλοντικές μας κινήσεις.

Υ.Γ 1 – Η Γραμματεία της Θύρα 9 αποφάσισε αποχή από τα παιχνίδια όπου εφαρμόζεται το μέτρο της ταυτοποίησης (εντός και εκτός). Εξάλλου δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη η απόφαση. Περισσότερα σε ανακοίνωση μας τις επόμενες μέρες.

Υ.Γ 2 – Απευθύνουμε κάλεσμα για στήριξη του νεαρού Λοΐζου Κουκουμά, ο οποίος πάσχει από λέμφωμα Non-Hodgkin και βρίσκεται στο Ισραήλ για θεραπεία.

Αριθμός Λογαριασμού:

ΔΩΡΑ ΚΟΥΚΟΥΜΑ (ΛΟΪΖΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

357018597034

ΙΒΑΝ: CY56002001950000357018597034

BIC: BCYPCY2N»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ