aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Ξεροκεφαλιά και έλλειψη ευθιξίας μας έφεραν εδώ»

Θύρα 9: «Ξεροκεφαλιά και έλλειψη ευθιξίας μας έφεραν εδώ»

Η Θύρα 9 τοποθετείται για τη σημερινή μη παρουσία της στο βόρειο πέταλο του ΓΣΠ στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, τα βάζει -ξανά- με τη διοίκηση η οποίας «χώρισε τους Ομονοιάτες σε κατηγορίες», όπως υποστηρίζει, ενώ απευθύνει κάλεσμα για τηλεοπτική παρακολούθηση του αγώνα στον κεντρικό σύνδεσμο.

Αναλυτικά:

«Μια πολύ διαφορετική μέρα θα μπορούσε να ήταν η σημερινή με καραβάνια να ετοιμάζονται από όλες τις πόλεις και αδέλφια να τραγουδούν και να χορεύουν στο ρυθμό της βασίλισσας. Δυστυχώς η ξεροκεφαλιά και η έλλειψη ευθιξίας από κάποιους μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

Ούτε οι παραιτήσεις μας δεν στάθηκαν δυνατές να κάνουν κάποιους να αρπάξουν την ευκαιρία και να βαδίσουμε ενωμένοι προς το ντέρμπι. Αντ’ αυτού προτίμησαν να δώσουν 100 προσκλήσεις χωρίζοντας ακόμα μια φορά τον πράσινο λαό.

Εννοείτε ότι την ευθύνη δεν την έχουν οι 100 που θα παρευρεθούν σήμερα στο παιχνίδι αλλά αυτοί που χώρισαν τους Ομονοιάτες σε κατηγορίες. Δεν θα πούμε τίποτε άλλο η συγκέντρωση όλων μας να πάει στον σημερινό αγώνα. Μαζευόμαστε στον κεντρικό και παρακολουθούμε το παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ