aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Θα το περάσουμε σαν μια οικογένεια» (πληροφορίες για έρανο)

Θύρα 9: «Θα το περάσουμε σαν μια οικογένεια» (πληροφορίες για έρανο)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 ενόψει του αυριανού αγώνα, ενώ παράλληλα καλεί τον κόσμο της Ομόνοιας να βοηθήσει οικονομικά ένα φίλο των πρασίνων.

Αναλυτικά: «Χωρίς πολλά λόγια και αναλύσεις. Ριχνόμαστε στη αυριανή μάχη κυπέλλου από το δικό μας μετερίζι, για να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα στην πορεία για την επίτευξη του στόχου που προστάζει η ιστορία μας, την κατάκτηση δηλαδή του τροπαίου.

Αύριο λοιπόν μαζευόμαστε στον κεντρικό σύνδεσμο και αναχωρούμε οργανωμένα για το γήπεδο στις 16:30. Συσπειρωνόμαστε και δίνουμε δυναμικό παρών στο πέταλο, καταθέτοντας ψυχή όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε.

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό. Ένας δικός μας αδελφός και η οικογένεια του “ζητά” την βοήθεια μας. Εμείς θα είμαστε εκεί. Κάνουμε έκκληση στο πράσινο λαό όπως συνδράμει οικονομικά αύριο στον έρανο που θα πραγματοποιηθεί. Θα υπάρχουν λαχνοί των 2 ευρώ σε όλες τις κερκίδες. Καμιά δυσκολία και κακουχία δεν μας λύγισε. Έτσι και τώρα, καμία πυρκαγιά δεν θα σταθεί εμπόδιο μας. Θα το περάσουμε μαζί σαν μια οικογένεια.

ΥΓ: Πληροφορίες για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ τις επόμενες μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ