aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Θα σε ξανακάνουμε βασίλισσα με το έτσι και το θέλω»

Θύρα 9: «Θα σε ξανακάνουμε βασίλισσα με το έτσι και το θέλω»

Πεισμωμένη και δίπλα στην Ομόνοια δηλώνει η Θύρα 9, μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης, ενόψει των ερχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά: «Η Θύρα 9 όλα αυτά τα χρόνια έχει να επιδείξει απίστευτα πράγματα αλλά αυτό που ίσως μείνει χαραγμένο ως η πιο χρυσή σελίδα είναι ότι αυτά τα πέτρινα χρόνια που διανύουμε, που παρά το ότι η ομάδα είναι άτιτλη και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που μάθαμε, η πίστη και η αφοσίωση από τα μέλη της οργανωμένης μας κερκίδας και όχι μόνο, είναι εξωπραγματική. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι να τα φέρουμε όλα τούμπα μέχρι να γονατίσουν όλοι μπροστά μας. Θα σε ξανακάνουμε βασίλισσα με το έτσι και το θέλω κι αυτό είναι υπόσχεση. Το υποσχεθήκαμε στα παιδιά μας, στους εαυτούς μας και στους λεβέντες που σε βλέπουν από ψηλά. Γιατί το DNA μας δεν έχει ξεθωριάσει, γιατί είμαστε αλλιώς και το ξέρουν και οι πέτρες, γιατί είμαστε η Θύρα 9 και όσοι μας έχουν ζήσει ξέρουν και όσοι βρέθηκαν απέναντι μας ξέρουν καλύτερα.

Μέχρι τότε θα δίνουμε το παρών μας σε όλα τα πέταλα που αγωνίζεσαι θα καταθέτουμε τα λαρύγγια μας και θα κάνουμε τα πάντα μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο για να ξανά φορέσεις το στέμμα σου.

Χωρίς πολλά πολλά το Σάββατο και κάθε Σάββατο η θέση του κάθε Θυραεννιώτη είναι στο πέταλο. Περιμένουμε όλα τα αδέλφια από κάθε γωνιά του νησιού να ακολουθήσουν και πάλι, να πάρουν το πράσινο κασκόλ τους και να πάρουν τον δρόμο για το βόρειο πέταλο.

Μια ζωή Ομόνοια μια ζωή Θύρα 9».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ