aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Στη μνήμη του Αιμίλιου μας...»

Θύρα 9: «Στη μνήμη του Αιμίλιου μας…»

Με ανακοίνωση της η Θύρα 9 ενημερώνει για μια απόφαση που πάρθηκε, ενόψει του Σαββατιάτικου φιλικού στο ΓΣΠ με τον Ολυμπιακό. Οι οργανωμένοι δεν θέλησαν να τοποθετηθούν περαιτέρω για την Έφη Ηροδότου, ένοχης για το θάνατο του Αιμίλιου Ιωάννου, επιλέγοντας να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Αναλυτικά: «Όσα είχαμε να πούμε για τον Αιμίλιο μας τα είπαμε όταν βγήκε η απόφαση για την ενοχή της Έφης Ηροδότου δεν θέλουμε να σχολιάσουμε σήμερα την ποινή που της επέβαλε το δικαστήριο. Σήμερα θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, θέλουμε να ζητήσουμε από όλους να είναι προσεκτικοί στον δρόμο, να μην ακούσουμε άλλα κακά μαντάτα και το κυριότερο να μην μαυροφορήσει καμιά άλλη οικογένεια.

Στη μνήμη του Αιμίλιου, του Μάριου και όσων χάθηκαν άδικα στους δρόμους αποφασίσαμε όπως το Σάββατο στο φιλικό της ομάδας μας στο ΓΣΠ να μοιράσουμε φυλλάδια για την οδική ασφάλεια. Θεωρούμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε την μνήμη τους.

Υ.Γ. 1 – Σήμερα 01/08 πραγματοποιείτε η ετήσια αιμοδοσία εις μνήμην του Γιώργου Λοϊζίδη. Η αιμοδοσία ξεκινά η ώρα 18.00 στο Δημαρχείο Στροβόλου.
Υ.Γ. 2 – Αύριο το πάρτυ της ΘΥΡΑ 9 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στον Κεντρικό. Να μην λείπει κανείς.
Υ.Γ. 3 – Καινούργιο σύνθημα και ανακοίνωση για το φιλικό του Σαββάτου αύριο το πρωί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ