aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Σε περίπτωση που ευσταθούν οι πληροφορίες...»

Θύρα 9: «Σε περίπτωση που ευσταθούν οι πληροφορίες…»

Σε ανακοίνωση της η Θύρα 9 αναφέρει ότι οι εξελίξεις στα διοικητικά της Ομόνοιας επιβεβαιώνει τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι εδώ και μέρες κάνουν λόγο για επιπόλαιους χειρισμούς εκ μέρους της νέας διοίκησης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι νομικοί θα ανάψουν το πράσινο φως…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 9

«Σε περίπτωση που ευσταθούν οι πληροφορίες που διαδίδονται από χθες το απόγευμα, ότι δηλαδή οι νομικοί σύμβουλοι του Σωματείου θεωρούν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ τη σύγκληση Καταστατικής Συνέλευσης, τότε επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο, αυτό που λέγαμε και ξαναλέγαμε τις τελευταίες εβδομάδες: Η διαδικασία νοσεί και ήταν λάθος από την αρχή.

Οι επιπόλαιοι χειρισμοί και οι αντιφατικές προσεγγίσεις του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου, μέσα σε μόνο λίγες μέρες, δεν μπορούν παρά να εξοργίζουν τον μέσο Ομονοιάτη. Από το «αν έρθει καλύτερη πρόταση εγώ πρώτος θα την στηρίξω» και το «πήραμε ισχυρή εντολή για να εφαρμόσουμε την πρόταση Παπασταύρου», φθάσαμε στο ότι «το ΔΣ αντιμετωπίζει ισότιμα τις δυο προτάσεις», την ίδια ώρα που διαδίδεται για Καταστατική, ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες ακούγαμε ότι δεν χρειάζεται.

Εμείς επιμένουμε σε αυτό που λέγαμε από την αρχή. Στις σωστές διαδικασίες. Κάτι που φαίνεται να επιθυμεί μια μεγάλη μερίδα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η μέχρι στιγμής εξέλιξη των πραγμάτων και ο διχασμός του κόσμου μας δυστυχώς επιβεβαιώνει την τραγικότητα των χειρισμών από την πρώτη μέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ