aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Πολλές οι υποχρεώσεις μας το επόμενο 5ήμερο»

Θύρα 9: «Πολλές οι υποχρεώσεις μας το επόμενο 5ήμερο»

H Θύρα 9 μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης ενημερώνει τον κόσμο της Ομόνοιας σχετικά με τις υποχρεώσεις των ομάδων σε πετόσφαιρα και ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: «Καλημέρα στους απανταχού στρατιώτες της Βασίλισσας. Πολλές οι υποχρεώσεις μας το επόμενο 5ήμερο. Αρχίζουμε αύριο το βράδυ στις 20:00 στο “Ελευθέρια” με τον αγώνα στέψης της πετοσφαιρικής μας ομάδας. Οι λεβέντες μας χρειάζονται όλους εκεί και είναι καθήκον όλων μας να δώσουμε βροντερό παρών για να τους ευχαριστήσουμε για την φετινή τους πορεία.

Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση το Σάββατο. Αναχωρούμε οργανωμένα στις 14:00 από τον κεντρικό με λεωφορεία. Ενιαία τιμή 20 ευρώ (εισιτήριο αγώνα/λεωφορείου και τα σχετικά).

Τέλος την Δευτέρα όπως κάθε χρόνο με δικό μας μπλοκ θα δώσουμε το παρών μας στην πορεία για την εργατική πρωτομαγιά. Δίνουμε ραντεβού στον κεντρικό στις 17:00. Ακούραστα και δυνατά μονάχα Θύρα 9».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ