aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Μόνο έτσι θα έρθει η ενότητα»

Θύρα 9: «Μόνο έτσι θα έρθει η ενότητα»

Με ανάρτηση τους οι οργανωμένοι φίλοι της Ομόνοιας ευχαριστούν όσους τους στηρίζουν και τονίζουν πως η ενότητα θα έρθει μόνο με την άμεση εγγραφή μελών.

Αναλυτικά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα αδέλφια που ήταν και είναι ακόμη δίπλα μας στον αγώνα για λευτεριά της αγαπημένης μας ομάδας. Ένα ευχαριστώ σε όσους ήταν στο πλάι μας στις πορείες, στις αποχές και στα συλλαλητήρια. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα πουλήσουμε τους αγώνες μας, ειδικά τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία.

Ο κ. Τζιωνής με τις δηλώσεις του μετά τις εκλογές συνεχώς τονίζει την ανάγκη για ενότητα. Εμείς να του πούμε ότι η ενότητα θα έρθει μόνο με την άμεση εγγραφή μελών έτσι ώστε όλος ο κόσμος της Ομόνοιας, χωρίς κανένα αποκλεισμό, να μπορεί να συμμετέχει στις συνελεύσεις.

Αυτό θα βάλουμε κάτω και στη συνάντηση μας μαζί του την άλλη εβδομάδα, ας ελπίσουμε ότι θα είναι ο πρόεδρος που θα κάνει τη μεγάλη κίνηση και θα εξαφανίσει την προκατάληψη του κόσμου προς το Διοικητικό Συμβούλιο. Όλοι σε εγρήγορση, Λευτεριά στην Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ