aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Μας χαλάτε τη ζωή, θα σας χαλάσουμε τον ύπνο»

Θύρα 9: «Μας χαλάτε τη ζωή, θα σας χαλάσουμε τον ύπνο»

Η Θύρα 9 τοποθετείται σήμερα με αφορμή το πρόσφατο εγκληματικό λάθος του Γιάννη Αναστασίου στο παιχνίδι με τον Ερμή και στέλνει μήνυμα στη διοίκηση της Ομόνοιας.

Αναλυτικά: «Μετά το τέλος του παιχνιδιού το Σαββάτο πολλά πέρασαν από το θολωμένο μας μυαλό. Πολλές βιαστικές κινήσεις θα μπορούσαν να έχουν γίνει, κινήσεις όμως που θα θυσίαζαν φίλους και αδέλφια στον βωμό του κουκλοθέατρου που Κουτσοκούμνης και λοιποί θέλουν να ονομάζουν δίκαιο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αμέτρητες οι ώρες στα κελιά που πέρασαν αδέλφια μας εδώ και τόσα χρόνια δίνοντας τις δικές τους μάχες εναντίον στο κατεστημένο. Αυτή την φορά δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Δεν θα κινηθούμε βιαστικά, δεν θα παρασυρθούμε από την οργή μας, δεν θα παρασύρουμε τα στελέχη μας ούτε και τον κόσμο της Ομόνοιας σε ανούσια ξεσπάσματα που ναι μεν θα μας δώσουν μια ευχαρίστηση αλλά δεν θα χτυπήσουν στην ρίζα του το κακό.

Περήφανε πράσινε λαέ, το μίσος που νιώθεις σήμερα μην το σπαταλάς, κράτησε το βαθιά μέσα σου για τις σημαντικές μάχες που έρχονται. Μάχες οι οποίες δεν θα δοθούν από παρόρμηση, αλλά με πλάνο, οργάνωση και σχέδιο.

Για να γονατίσουμε το κατεστημένο επιβάλλεται συσπείρωση μέσα στην οικογένεια της Ομόνοιας, αλλά και μετωπική σύγκρουση με τους εδραιωτές της σαπίλας και της βρομιάς που καταδυναστεύουν το άθλημα που αγαπάμε. Για αυτό μέσα από την ανακοίνωση μας καλούμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας όπως πράξει τα ακόλουθα:

Α) Να ΜΗΝ καταγγείλει τον διαιτητή του Σαββατιάτικου παιχνιδιού. Δηλώνοντας μη εμπιστοσύνη στα σώματα που διορίζουν, βαθμολογούν και τιμωρούν διαιτητές.

Β) Άμεση απομάκρυνση του εκπροσώπου μας στην ΚΟΠ κόβοντας με αυτό τον τρόπο οποιαδήποτε σχέση με την ομοσπονδία.

Γ) Άρνηση οποιασδήποτε συνάντησης με οποιοδήποτε εκπρόσωπο της ομοσπονδίας και διατήρηση αυτής της θέσης όσες πιέσεις κι αν δεχτούμε.

Δεν είμαστε ουτοπιστές, δεν θεωρούμε ότι με τα πιο πάνω θα καθαρίσει ξαφνικά το κυπριακό ποδόσφαιρο. Εκείνο όμως που πρέπει να επιδιώξουμε σαν ομάδα την δεδομένη στιγμή είναι να διατηρήσουμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας. Μας χαλάτε τη ζωή, θα σας χαλάσουμε τον ύπνο. Θα τα πούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ