aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Love Ομόνοια - Hate Racism»

Θύρα 9: «Love Ομόνοια – Hate Racism»

Το 3ο Παγκύπριο Αντιρατσιστικό Τουρνουά της Θύρα 9 είναι προ των πυλών και οι προετοιμασίες μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Αναλυτικά: «Ηδή έχουν συμπληρωθεί οι πρώτες ομάδες και ήδη έχουν ξεκινήσει οπως κάθε χρόνο οι συζητήσεις για το ποιος θα πάρει το τουρνουά. Εμείς ευχόμαστε ο πιο νηφάλιος να το κατακτήσει! Για όσους ακόμα δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μπορούν να το κάνουν στο τηλέφωνο 95717883 το αργότερο μέχρι τις 10 του Νοέμβρη. Ενημερώνουμε επίσης όπως και πέρσι το παρών τους θα δώσουν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και θα υπάρχουν αρκετά περίπτερα για μικρούς και για μεγάλους. Από νωρίς οι καλύτεροι δικοί μας dj θα δίνουν τον ρυθμό. Λίγο πιο πέρα θα είναι το μπαρ με άφθονη μπύρα και τα σχετικά για καλύτερο ζέσταμα για όσους θα αγωνιστούν στο τουρνουά αλλά και για όσους θα αγωνιστούν στο ποτόσφαιρο.

Ήδη άρχισαν να κάνουν δηλώσεις τα πρώτα φαβορί. Θα υπάρχει μπόλικο φαγητό, μπουτικ ΘΥΡΑ 9, βιβλιοπωλείο και για τους μικρούς μας φίλους Face painting και φουσκωτό. Τέλος, αναφέρουμε πως θα συλλέγουμε ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και καλούμε τον κόσμο όπως στηρίξει την κίνηση αυτή. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στις 12 του Νοέμβρη απο τις 10:30 το πρωί στα γήπεδα tavelas sports στην Γερμασόγεια στην Λεμεσό για μια μοναδική Ομονοιάτική μέρα. Love Ομόνοια – Hate Racism».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ