aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9 Λεμεσού: «Δεν θέλουμε κανένα θλιμμένο στη γιορτή μας»

Θύρα 9 Λεμεσού: «Δεν θέλουμε κανένα θλιμμένο στη γιορτή μας»

Η Θύρα 9 Λεμεσού τονίζει στο facebook της πως «είναι χρέος μας να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να παραδώσουμε άλλο ένα μάθημα στην κερκίδα», για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Αναλυτικά: «Την Κυριακή ξεπροβάλλει άλλη μια μάχη στο δεύτερο μας σπίτι, στο γήπεδο που ζήσαμε μεγάλες στιγμές, στο γήπεδο που γουστάρουμε περισσότερο. Στην οποιαδήποτε κατάσταση βρίσκεται η ομάδα είναι χρέος μας να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα.

Να παραδώσουμε άλλο ένα μάθημα στην κερκίδα. Για αυτό εμείς το κάνουμε ξεκάθαρο σε όλους… δεν θέλουμε κανένα θλιμμένο στη γιορτή μας! Από το πρώτο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού μέχρι το τελευταίο καταθέτουμε τα λαρύγγια μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ αποτελέσματος.

Ξεκινάμε στις 17:00 ακριβώς από πρόοδο με προορισμό την ανατολική κερκίδα του Τσιρείου, εκεί περιμένουμε τα αδέλφια μας από όλες τις γωνιές του νησιού για να αρχίσει άλλο ένα μαγικό- αλλιώτικο έκτος έδρας πάρτι.

Οι “καλές εποχές” γεννούν φιλάθλους, οι πέτρινες εποχές οπαδούς.

ΟΛΟΙ ΤΣΙΡΕΙΟ

ΟΛΟΙ ΠΥΡΗΝΑ

ΟΛΟΙ ΘΥΡΑ 9

ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΣ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ