aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9 κατά Αστυνομίας!

Θύρα 9 κατά Αστυνομίας!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας σχετικά με την αστυνόμευση στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: «Δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε με την προκλητική στάση της αστυνομίας στους τελευταίους αγώνες. Ακόμα και στο προχτεσινό παιχνίδι, η αστυνομία επέλεξε να συνεχίσει την προκλητική της στάση προς την οργανωμένη μας κερκίδα στέλνοντας τεράστιο αριθμό ΜΜΑΔιτών στη Βόρεια κερκίδα ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την μικρή προσέλευση κόσμου λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα.

Όχι μόνο έστειλαν όλη την αστυνομία στην Βόρεια, αλλά ανάγκαζαν και τον κόσμο να περνά μέσα από ένα μικρό δρομάκι που άφησαν αφού έκλεισαν τον δρόμο με τα οχήματα τους. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο να μπούνε παράνομα στην κερκίδα χωρίς καμιά πρόκληση με τον κόσμο στο τέλος να τους απωθεί. Στο τέλος του αγώνα και ενώ η πορεία μας είχε φύγει σταμάτησαν το λεωφορείο της Λάρνακας για να του κάνουν έλεγχο, εμείς πάντως πρώτη φορά ακούσαμε για έλεγχο όταν φεύγεις από το γήπεδο και όχι όταν έρχεσαι.

Επαναλαμβάνουμε όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που οι απέναντι σήκωναν το πρωτάθλημα, τι θα γινόταν αν ήμασταν εμείς που παίρναμε το τίτλο θα μας έστελναν τον στρατό; Αν οι υπεύθυνοι της αστυνομίας προσπαθούν να ξεκινήσουν μια νέα βεντέτα με την οργανωμένη μας κερκίδα τότε να ξέρουν ότι είμαστε το ίδιο έτοιμοι όσο και τις άλλες φορές που το έπραξαν. Κυριακή πάμε για την τελευταία μας εκδρομή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ