aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Η εξέγερση δεν είναι εικόνα στις ειδήσεις...»

Θύρα 9: «Η εξέγερση δεν είναι εικόνα στις ειδήσεις…»

Η ανάρτηση της Θύρα 9 για την αυριανή μέρα, στην οποία πριν από 8 χρόνια έπεσε νεκρός ο Αλέξης Γρηγορόπουλος.

Αναλυτικά: «Στις 6 Δεκέμβρη 2008, Ο 15χρονος μαθητής Αλέξης Γρηγορόπουλος πέφτει νεκρός από το όπλο του μπάτσου Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια. Αυτή η εν ψυχρώ δολοφονία ήταν όχι τόσο η αιτία αλλά η αφορμή για να ξεσπάσει μια εξέγερση κυρίως της νεολαίας σε όλη την Ελλάδα αλλά και να βγάλει χιλιάδες κόσμο στους δρόμους σε όλη την γη.

Τα όσα έγιναν άγγιξαν και επηρέασαν και μας και η Θ9 από την ίδια χρονιά όπως και κάθε χρόνο ήταν σχεδόν σε όλες τις κινητοποιήσεις που έγιναν στην Κύπρο, καθώς και το μοναδικό οπαδικό σύνολο που πραγματοποίησε πορεία για την δολοφονία.

Φέτος πραγματοποιούμε τη δική μας σχετική εκδήλωση με προβολή και συζήτηση, την ερχόμενη Τετάρτη 7/12 και ώρα 19:00 στο κεντρικό Fan Club. Μέλος της Θύρα 9 που ήταν τότε στην Αθήνα, θα μας μεταφέρει το κλίμα και τα γεγονότα όπως τα έζησε ο ίδιος.

Μαζί μας θα είναι και ο δικηγόρος – ακτιβιστής Μιχάλης Παρασκευάς για να μας μιλήσει μέσα κι από τις δικές του εμπειρίες, για την αστυνομική βία και την αναγκαιότητα κοινωνικής αντίστασης και πολιτικής ανυπακοής από τον λαό απέναντι σ αυτούς που μας εξουσιάζουν. Η εξέγερση δεν είναι εικόνα στις ειδήσεις, στον δρόμο γεννιούνται οι συνειδήσεις».

15380556_1196915877028708_6089483876107484770_n

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ