aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Η έλλειψη λογικών αποφάσεων θα φέρει τον δικό μας παραλογισμό»

Θύρα 9: «Η έλλειψη λογικών αποφάσεων θα φέρει τον δικό μας παραλογισμό»

Η Θύρα 9 μέσω της πιο κάτω καυστικής ανακοίνωσης αναφέρεται εκ νέου στους Άγη Ιακωβίδη και Νίκο Χαραλάμπους.

Αναλυτικά: «Μένουμε πιστοί στην απόφαση που πήραμε την Παρασκευή. Η θέση μας για παραίτηση του κ. Άγη Ιακωβίδη και του κ. Νίκου Χαραλάμπους δεν αλλάζει. Όσοι μας ξέρουν καλά ξέρουν ότι δεν αλλάζουμε τις θέσεις μας ούτε επηρεαζόμαστε από εξωτερικούς παράγοντες. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και οι υπόλοιποι στο Δ.Σ που μπροστά στα μάτια τους γίνονταν όλα όσα αναφέραμε στην προηγούμενη μας ανακοίνωση και δεν είχαν το θάρρος να αντιδράσουν και να τους στείλουν σπίτι τους.

Αλήθεια δεν ήταν μπροστά στα μάτια σας που ο κ. Νίκος Χαραλάμπους εκμεταλλεύτηκε την θέση του στην εφορία ποδοσφαίρου και στο Δ.Σ για προσωπικό του όφελος; Μην μας πείτε ότι πέσατε από τα σύννεφα με την ανακοίνωση μας επειδή ξέρουμε πολύ καλά ότι ΟΛΟΙ γνωρίζατε και αφήσατε ένα τόσο σοβαρό θέμα με την απραξία σας να σας προσβάλει όλους στο Δ.Σ.

Αλήθεια δεν γνωρίζατε για την ανικανότητα του κ. Άγη Ιακωβίδη να διαχειριστεί την θέση του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος; Πόσες φορές σας αναφέραμε την μη επικοινωνία με τους παίκτες την ανικανότητα του να ξέρει πράγματα και καταστάσεις στο Πούλλος; Εσείς οι ίδιοι πότε ενημερωθήκατε για όλα όσα συνέβαιναν στο Πούλλος; Ας μην ανοίξουμε τώρα και το θέμα με τις αιματολογικές που κάνατε μεσάνυκτα. Ας μην ανοίξουμε ούτε το θέμα που αν και οι παραπάνω συμφωνούσατε με την παραίτηση του δεν την αποδεχτήκατε.

Δυστυχώς η έλλειψη λογικών αποφάσεων θα φέρει τον δικό μας παραλογισμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ