aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9 για το πανό στη Βασιλεία: «Ουδεμία σχέση έχουμε με το συγκεκριμένο οπαδικό σύνολο»

Θύρα 9 για το πανό στη Βασιλεία: «Ουδεμία σχέση έχουμε με το συγκεκριμένο οπαδικό σύνολο»

Διαχωρίζει τη θέση της με το πανό που αναρτήθηκε (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) στην εξέδρα των οπαδών της Βασιλείας η Θύρα 9. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου σημειώνουν πως δεν έχουν ουδεμία σχέση με το συγκεκριμένο οπαδικό σύνολο ούτε ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Για να τελειώσει από νωρίς η νέα καραμέλα.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το πανό των οργανωμένων της FC Basel, γίνεται μια απίστευτη προσπάθεια να μας χρεώσουν κάποιοι κακοθελητές, ότι εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 τους υποκινήσαμε. Θέλουμε να ξεκαθαρίζουμε, πως εμείς ουδεμία σχέση έχουμε με το συγκεκριμένο οπαδικό σύνολο αλλά ούτε και ήρθαμε σε επαφή μαζί του. Όλες μας οι αδελφοποιήσεις αλλά και οι φιλικές σχέσεις με άλλα οργανωμένα οπαδικά σύνολα έχουν σαν βάση τους, την κοινή ιδεολογική ταυτότητα και είναι γνωστές σε όλους.

Αντιλαμβανόμαστε ότι όσοι έχουν μεσάνυχτα από οπαδική κουλτούρα δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι κάποιοι ψάχνονται, ερευνούν και τοποθετούνται όμως καλό θα ήταν να θυμηθούν ότι οι οργανωμένοι της FC Basel, στις δύο τους προηγούμενες παρουσίες στη Κύπρο, ανέβασαν πανό ενάντια στη Κάρτα οπαδού. Τότε δεν χρεώθηκε κάποιος την υποκίνηση, σήμερα όμως τα παπαγαλάκια έβγαλαν την γλώσσα τους περίπατο.

Το ότι η εταιρεία που κάποιοι ιδρύσαν το 2018 δεν είναι η Ομόνοια το ξέρουμε πιο καλά από όλους. Τώρα το έμαθε και η Ευρώπη.

Υ.Γ 1 – Υποκίνηση έβλεπαν κάποιοι και για την αμερικάνικη σημαία που κρεμόταν 90 λεπτά στο ΓΣΠ. Όσο κάποιοι τους πιστεύουν, τόσο θα τους δουλεύουν.

Υ.Γ 2- Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή ταξιδεύει στο ΓΣΖ όλοι στο πλευρό της αγαπούλλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ