aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Εμείς να της τραγουδάμε και αυτή να μας χορεύει»

Θύρα 9: «Εμείς να της τραγουδάμε και αυτή να μας χορεύει»

Η Θύρα 9 μέσω της πιο κάτω ανάρτησης, καλεί τον κόσμο της Ομόνοιας να δώσει το παρών του στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Δόξα.

Αναλυτικά: «Ακόμα μια απόδειξη της προσπάθειας που καταβάλλεται από τους διάφορους υπεύθυνους για να αδειάσουν τα γήπεδα είναι το σημερινό μας παιχνίδι. Σε εργάσιμη μέρα έχουν ορίσει το παιχνίδι η ώρα 17.00 αποτρέποντας πάρα πολλούς λόγω υποχρεώσεων να βρεθούν στο γήπεδο. Δεν νοιάζονται για το άθλημα και το έχουν αποδείξει προ πολλού όμως πλέον οδηγούν εσκεμμένα τον κόσμο μακριά από τα γήπεδα είτε μέσω της ταυτοποίησης είτε με τις ακατάλληλες ώρες των παιχνιδιών.

Να μην τους κάνουμε το χατίρι αδέλφια να μην νικήσει η μιζέρια και η ησυχία, να στήσουμε το δικό μας πάρτι στην Βόρεια και να σπρώξουμε την ομάδα μας προς την πρόκριση. Ραντεβού η ώρα 17.00 στο Βόρειο πέταλο για μια ρομαντική βραδιά… Εμείς να της τραγουδάμε και αυτή να μας χορεύει. Μια ζωή Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ