aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Είμαστε δίπλα στον Φάνο»

Θύρα 9: «Είμαστε δίπλα στον Φάνο»

Η Θύρα 9 τοποθετήθηκε με ανάρτησή της στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook για το θέμα που προέκυψε με τον Φάνο Κατελάρη. «Δεν τοποθετηθήκαμε από την αρχή αφού προτιμήσαμε να μιλήσουμε πρώτα με τον Φάνο, να του πούμε τι μας ενόχλησε και να μας δώσει τη δική του εξήγηση», αναφέρει αρχικά η Θύρα 9.

«Από την πρώτη στιγμή αντιληφθήκαμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γράφτηκε το σχόλιο μετά το τέλος του παιχνιδιού. Το να ταξιδεύεις για ένα αγώνα σε μια χώρα που παράνομα κατέχει την μισή σου πατρίδα από το 1974 αναπόφευκτα κάνει τον αγώνα κάτι πιο σημαντικό από ένα παιχνίδι», συνέχισε.

Μεταξύ άλλων, η Θύρα 9 τόνισε: «Απ’ εκεί και πέρα ο Φάνος, δυστυχώς, μέσα στην άγνοιά του χρησιμοποίησε ένα σύνθημα. Δικαιολογημένα κάποιοι ενοχλήθηκαν, αδικαιολόγητα όμως ξεκίνησε όλος αυτός ο πόλεμος. Μετά και τη δημόσια τοποθέτηση του Φάνου θεωρούμε ότι ξεκαθάρισαν πολλά πράγματα και έκλεισαν και πολλά στόματα. Εμείς είμαστε δίπλα του για ό,τι χρειαστεί».

Και σε υστερογράφημα, σημειώνεται: «Ένα φτωχόπαιδο με όνειρο να παίξει στην αγαπημένη ομάδα των φτωχογειτονιών, την Ομόνοια, ένα παιδί με μητέρα από την Αφρική, δεν θα μπορούσε να αγαπά άλλη ομάδα από την Ομόνοια». Και καταλήγει: «Φάνο, το ξέρουμε ότι μεγάλωσες απότομα αυτές τις μέρες. Ετοιμάσου, όμως, να αρπάξεις την ευκαιρία σου και να χτίσεις μια μεγάλη καριέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ