aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Διορία μέχρι αύριο, ποιος αποφάσισε για το "κουτσούρεμα";»

Θύρα 9: «Διορία μέχρι αύριο, ποιος αποφάσισε για το “κουτσούρεμα”;»

«Πυρά εξαπέλυσε» κατά της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας η Θύρα 9 μετά την αποτυχία κόντρα στον Απόλλωνα (ήττα με 1-2 στο ΓΣΠ) και οι οργανωμένοι φίλοι του «τριφυλλιού» απαιτούν, όπως τονίζουν, να μάθουν ποιανού απόφαση ήταν να κατεβεί με αυτό το σχηματισμό και ενδεκάδα η Ομόνοια σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

Αναλυτικά:

«Όποια και αν ήταν στο τέλος η έκβαση του αγώνα, όπως και να εξελίχθηκε το παιχνίδι, για εμάς ελάχιστη σημασία έχει. Από πριν την έναρξη του παιχνιδιού μόλις είδαμε το ξήλωμα της ομάδας ήταν ξεκάθαρο για εμάς ότι το σημερινό παιχνίδι για κάποιους δεν ήταν και τόσο σημαντικό.

Απαιτούμε μέχρι αύριο να ξέρουμε ποιανού απόφαση ήταν η Ομόνοια να κατεβεί κουτσουρεμένη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ποιος αποφάσισε ότι η Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου διαλέγει ποια παιχνίδια πρέπει να διεκδικήσει και να κερδίσει.

Εξήγησε κάποιος σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις ότι η Ομόνοια επιβάλλεται να κερδίζει όλα τα παιχνίδια; Τους εξήγησε ότι έπρεπε σήμερα να δώσει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και το ίδιο να κάνει και την Τετάρτη; Περιμένουμε να αναλάβουν κάποιοι την ευθύνη για την σημερινή απόφαση πριν ξεκινήσει ο λαός να χρεώνει ευθύνες δεξιά και αριστερά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ