aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Αν δεν παραιτηθούν, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα διακοπεί»

Θύρα 9: «Αν δεν παραιτηθούν, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα διακοπεί»

Με ανακοίνωση της η Θυρα 9 προειδοποίησε ότι αν δεν παραιτηθούν οι Νίκος Χαραλάμπους και Αγης Ιακωβίδης από μέλη του συμβουλίου της Ομόνοιας, ο αγώνας του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ «δεν θα τελειώσει ποτέ».

Η ανακοινώση: «Πιο περήφανα και πιο αποφασισμένοι από ποτέ ανακοινώνουμε στα εκατοντάδες στελέχη μας και σε όλους τους Ομονοιάτες ότι παραμένουμε μπροστάρηδες του αγώνα που ξεκινήσαμε εδώ και χρόνια. Ούτε βήμα πίσω ούτε καν για φόρα μάγκες. Τη φόρα την έχουμε πάρει από τον κατήφορο του σωματείου που φαντάζει ατελείωτος μέχρι τον σκοτεινό ορίζοντα.

Και θα την χρησιμοποιήσουμε και θα πεισμώσουμε και θα παρασύρουμε επιτέλους αυτούς τους γιγάντιους Στάβλους του Αυγεία που σπιτώθηκαν στον Πούλλος. Για να ξημερώσει μια νέα εποχή για την αγάπη μας. Είναι ο δικός μας άθλος ρε. Ο δικός μας προσωπικός άθλος. Αμετανόητοι και ρομαντικά ξεροκέφαλοι ανακοινώνουμε πως η απόφαση μας είναι μία, ασταμάτητη και μη αναστρέψιμη.

Αν δεν παραιτηθούν οι δύο, Νίκος Χαραλάμπους και Αγης Ιακωβίδης ο αγώνας το Σαββάτο δεν θα τελειώσει ποτέ. Να μην μας πουλάνε αγάπες και βαθμοθηρία αυτοί που άφησαν έρμαιο την ομάδα στις αχόρταγες ορέξεις των απέναντι και των λογής υπαλλήλων του Κουτσοκούμνη εδώ και τόσα χρόνια.

Εδώ και δύο δεκαετίες η ομάδα νοσεί και οι εγκάθετες διοικήσεις αδυνατούν να δώσουν τις λύσεις στα σκυφτά πρόσωπα των απανταχού Ομονοιατών. Ε θα τις δώσουμε εμείς τις λύσεις, μία προς μία μέρα με τη μέρα. Θα τα σηκώσουμε τα πρόσωπα των φίλων των γνωστών και των παιδιών μας. Για πρώτη φορά νιώθουμε την στήριξη σύσσωμου του πράσινου λαού στους αγώνες μας. Ε να είναι σίγουροι ότι η πρώτη γραμμή της σύγκρουσης σε κάθε πόλεμο, οι μάγκες της Θύρας 9, οι λεβέντες μας, δεν θα πουλήσουν αυτή τη μάχη.

Θα μπορούσαμε όλοι τώρα παρά τις συνεχόμενες αποτυχίες και στη φετινή χρονιά και τον τραγικό αποκλεισμό από το θεσμό του κυπέλλου, ακόμα να επιμένουμε με απίστευτο ρομαντισμό και αγάπη για την ομάδα να συζητάμε για άλλο ένα πωρωμένο ντέρμπι και μια τρελαμένη παρουσία στο πέταλο.

Αντί αυτού δυο άνθρωποι με διαδοχικές πορείες στις εκάστοτε αποτυχημένες διοικήσεις, δυο άνθρωποι που τους βλέπαμε στα συμβούλια όταν ήμασταν εμείς παιδιά και τώρα τους βλέπουν εκεί στην ίδια θέση τα παιδιά μας ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ αλλά επιμένουν να στηρίζονται ετσιθελικά και αλόγιστα από την διοίκηση που αδυνατεί να συσπειρώσει τον κόσμο με κατάλληλες διορατικές και αποφασιστικές κινήσεις ενώ είχε όλα τα δεδομένα μπροστά της και όλο το χρόνο μπροστά της να αποφασίσει σωστά και για το καλό του σωματείου.

Δεν πειράζει όμως. Θα τον βαδίσουμε και αυτό το δρόμο. Πείτε μας άλλα τόσα, ανακαλύψτε άλλα τόσα επίθετα να μας κολλήσετε και πολεμήστε μας ακόμα περισσότερο στις προσωπικές μας ζωές. Δεν έχουμε ζωές ρε για μας, ζούμε μόνο για την Ομόνοια. Και για την Ομόνοια ζούμε και για την Ομόνοια θα πεθάνουμε. Άντε και πολλά σας είπαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ