aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Θύμιζε παιχνίδι δημοτικού σχολείου, χτυπήθηκαν ποδοσφαιριστές μας»

«Θύμιζε παιχνίδι δημοτικού σχολείου, χτυπήθηκαν ποδοσφαιριστές μας»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, μετά το τέλος του τελικού, μίλησε στον Super Sport FM και χαρακτήρισε τον τελικό ντροπή για το κυπριακό ποδόσφαιρο. «Θύμιζε παιχνίδι δημοτικού σχολείου αφού τα τελευταία 20 λεπτά, οι οπαδοί ήταν γύρω από τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Με το τέλος του αγώνα χτυπήθηκαν ποδοσφαιριστές μας στη φυσούνα», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε αν υπάρχουν τραυματίες: «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Υπάρχει αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ΜΜΑΔ παρατάχθηκε μπροστά από τη δική μας κερκίδα και ενώ ήταν οι οπαδοί του Απόλλωνα που βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο. Αυτό που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε είναι το πλάνο που υπήρχε. Ζήσαμε απίστευτα πράγματα. Ούτε στη δεκαετία του 60’ συνέβαιναν αυτά τα πράγματα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που δεν μπορούν να αναπνεύσουν από τα δακρυγόνα. Είναι μια κατάσταση ζούγκλας».

Και κατέληξε: «Δεν ανταποκριθήκαμε στο βαθμό που θέλαμε αν και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ από μια στατική φάση. Με τη ζούγκλα που επικρατούσε ήταν δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό για την Ομόνοια είναι η επόμενη μέρα., Έχουμε καθήκον να δημιουργήσουμε ισχυρή ομάδα. Οι επόμενες μέρες θα είναι σημαντικές. Θα δούμε πως θα προχωρήσουμε για να μπούμε δυνατοί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ