aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘηρίο έτοιμο για μάχη

Θηρίο έτοιμο για μάχη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην καλύτερη κατάσταση από τότε που επέστρεψε στην Ομόνοια παρουσιάζεται ο Δημήτρης Χριστοφή. Ο διεθνής επιθετικός ήταν απολύτως καλά για να αγωνιστεί στον επαναληπτικό με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, όμως ακόμη κάνει ζέσταμα!

Ο 27χρονος άσος αποθεραπεύθηκε πλήρως, δείχνει μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις και κυρίως αυτοπεποίθηση και μπορεί να αποτελέσει μια σπουδαία (εσωτερική) μετεγγραφή ενόψει του πρωταθλήματος. Είναι άξιον απορίας γιατί ο Τζον Κάρβερ δεν τον πέρασε στον αγώνα του ΓΣΠ. Με τον ενθουσιασμό του, την ταχύτητα και τη «δίψα» του, μπορούσε να κάνει τη ζημιά στην αντίπαλη άμυνα.

Στην Ομόνοια προσδοκούν πως ο Χριστοφή στο πρωτάθλημα θα κάνει τη διαφορά, θα θυμίσει τον παλιό καλό εαυτό του και θα συνεισφέρει στην προσπάθεια για να ανέβει και πάλι ψηλά η ομάδα.

Αφήνει πίσω του την περσινή άσχημη εμπειρία, βλέπει μπροστά και το πώς θα καταξιωθεί και πάλι με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Το διάστημα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, προσφέρεται για τον Τζίμη να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και να είναι ακόμη πιο έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ