aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΘέσεις βάθρου για τους ποδηλάτες της Ομόνοιας στον αγώνα Κυπέλλου Ανάβαση Τροόδους

Θέσεις βάθρου για τους ποδηλάτες της Ομόνοιας στον αγώνα Κυπέλλου Ανάβαση Τροόδους

Άλλη μία επιτυχημένη παρουσία κατέγραψε η ομάδα ποδηλασίας της Ομόνοιας, στον Αγώνα Κυπέλλου Ανάβαση Τροόδους ανεβάζοντας αρκετούς αθλητές στο βάθρο.

Στην κατηγορία ανδρών, ο Ανδρέας Χριστοφή τερμάτισε στην 3η θέση, παρά το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός αθλητής της ομάδας που συμμετείχε στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Στην κατηγορία Μάστερ 2, ο Μιχάλης Θεοχάρους κατετάγη στη 2η θέση και  δείχνει ότι σταδιακά ανεβάζει το επίπεδό του. Στην ιδία κατηγορία, ο Sukrun Gunsoy, τερμάτισε στην 5η θέση.

Στην κατηγορία των Παίδων κάτω των 15, ο Κωνσταντίνος Παυλίδης τερμάτισε στην 3η θέση, ο Χριστόδουλος Νικηφόρου ακολούθησε στη 4η και ο Κωνσταντίνος Χριστοφής στη 5η.

Στην κατηγορία κορασίδων κάτω των 17 χρόνων, η Δήμητρα Κουκουμά συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοση της τερματίζοντας στην 1η θέση, με την Γεωργία Γιαγκουλλά να τερματίζει στην 3η θέση.

Στην κατηγορία CFA γυναίκες κάτω των 19, η νεαρή για την κατηγορία Ελένη Κουκουμά, τερμάτισε στην 2η θέση.

Ωραία προσπάθεια κατέβαλε ο Ανδρέας Σολομού στην κατηγορία Μάστερ 1, που τερμάτισε στην 6η θέση, ενώ ο Πάρης Χατζήπαναγη  στον πρώτο του αγώνα δρόμου με συναγωνισμό, τερμάτισε στην κατηγορία Μαστερ 30-34  στην 5η θέση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ