aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Θέμα χρόνου η επιστροφή στους τίτλους»

«Θέμα χρόνου η επιστροφή στους τίτλους»

Στο περιοδικό του τελικού κυπέλλου Απόλλων – Ομόνοιας μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας της Λευκωσίας, Δώρος Σεραφείμ.

-Κύριε Σεραφείμ, η Ομόνοια έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ξανά ένα τρόπαιο κυπέλλου μετά από τέσσερα χρόνια.

Ποια είναι τα συναισθήματα σας, για την πρόκριση της ομάδας σας στον τελικό του κυπέλλου; «Είναι χαρά μας που θα συμμετάσχουμε σε μια γιορτή για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, όπως είναι ο τελικός κυπέλλου. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο και θα τον διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

-Η Ομόνοια έχει μεγάλη ιστορία με πολλές κατακτήσεις τροπαίων. Για διάφορους λόγους, δεν πήρε τα τελευταία χρόνια.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί επιπλέον πίεση ενόψει τελικού; «Όχι, δεν θα έλεγα ότι αυτό το στοιχείο μας δημιουργεί επιπλέον πίεση. Η Ομόνοια θα επιστρέψει στις κατακτήσεις τίτλων, είναι θέμα χρόνου. Απ’ εκεί και πέρα, θα απολαύσουμε τη συμμετοχή μας στον τελικό και θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κατακτήσουμε το 15ο κύπελλο της ιστορίας μας».

-Ποια η εκτίμηση σας για τον τελικό;

Υπάρχει φαβορί; «Ασφαλώς και δεν υπάρχει φαβορί σε έναν τελικό κυπέλλου. Συνήθως τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και το κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό»

-Πάντα ένας τελικός είναι γιορτή και σε αυτό συμβάλλει και η παρουσία του κόσμου.

Ποιο το μήνυμα σας για τον κόσμο; «Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για τη μεγάλη στήριξη που προσφέρει στην ομάδα, Απ’ εκεί και πέρα, θα ήθελα να καλέσω τους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών τους στον τελικό, να συμπεριφερθούν στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, να απολαύσουν τον τελικό κυπέλλου και στο τέλος να χειροκροτήσουν νικητές και ηττημένους. Έχουμε όλοι χρέος, μέσα από τον τελικό κυπέλλου, να αναδείξουμε νικητή το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Κλείνοντας, ευχόμαστε ολόψυχα να είμαστε εμείς οι νικητές του τελικού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ