aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΘέλουν εισιτήριο τετράδας

Θέλουν εισιτήριο τετράδας

Το πρώτο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας κρίνεται τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018. Στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» η Pokka ΑΕ Καραβά υποδέχεται την Ομόνοια στις 20:00 στον επαναληπτικό προημιτελικό του 3-0 με το οποίο κέρδισαν οι «πράσινοι» την Παρασκευή στο «Τάσσος Παπαδόπουλος «Ελευθερία».

Η γηπεδούχος Pokka ΑΕ Καραβά θα διεκδικήσει την πρόκριση και θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση του δεύτερου σετ της περασμένης Παρασκευής που έχασε με 24-26. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ιδιαιτερότητες του Παλαί της Λεμεσού για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Η ομάδα του Λέτσιεφ θα έχει πιθανότητες εφόσον κερδίσει με 3-0 ή 3-1 ώστε να οδηγήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ (σ.σ. ο νικητής κρίνεται στους 15 πόντους).

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος για την Ομόνοια μετά την απώλεια του τίτλου στο πρωτάθλημα. Με προίκα το 3-0 του πρώτου αγώνα της Παρασκευής, οι «πράσινοι» πάνε στη Λεμεσό για να τελειώσουν την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι παίκτες του Γιάννη Καλματζίδη χρειάζονται δυο σετ για να προκριθούν. Τον αγώνα ορίστηκαν να διαιτητεύσουν οι Μέμνων Αντώρκας και Αντρέας Κωνσταντινίδης.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Ανόρθωση-Αναγέννηση Δερύνειας (σ.σ. στον πρώτο αγώνα κέρδισε η Ανόρθωση 3-1 ασετ). Οι επαναληπτικοί Αναγέννηση-Ανόρθωση, Green Air Παφιακός-Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιάς Φρενάρους θα διεξαχθούν την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στις 20:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ